Zula yükletmek için bilgisayarcıya 100 TL veren adam

100 lira nedir şu devirde 5-6 dolar ediyor.

TL 2 senede 3 kat değer kaybedince algısı bozuldu çocukların o da normal. Pandeminin ilk zamanları 30 TL'ye ne yapıyorsan bugün 100 TL'ye yapabiliyorsun.

Angarya bir iş için ücret de almayabilirdi 100 TL gibi ufak bir rakam da alabilirdi. Almayı tercih etmiş.

Var böyle tuhaf insanlar.

Ben olsam ben de alırdım. Elaleme iş düşmesin diye duvar örmeyi sıva yapmayı bile öğrenmiştim. Millet de bilgisayar bozulur korkusu ile saçma sapan iş yapıyor. Hayır inen şey bilgisayarı bozsa format atarsın düzelir yani.

Şaka mı yapıyorsun?

Ciddiyim. Evde musluk damlatırsa ustaya değiştirmesi için en az 250-300 TL ödeyeceksin. Ben kendim değiştirebiliyorum 20 TL'ye batarya alıp 10 dakikada hallediyorum. İş Zula yükletme ve 100 TL olunca fark etmiyor.

Bir şeyi bilmiyorsan, beceremiyorsan o hizmet için belli bir ücret ödemeyi göze alırsın.

Bedava olan bir şeyi 100 tl bedel karşılığın da yaptırmak hiç etik değil. Hadi neyse işçilik alırsın da 100 tl absürt. Ekonominin hali ortada kimse parasını sokakta bumadı.

Bedava olan bir şeyi 100 tl bedel karşılığın da yaptırmak hiç etik değil. Hadi neyse işçilik alırsın da 100 tl absürt. Ekonominin hali ortada kimse parasını sokakta bumadı.

İnsanların vaktini öldürmek etik mi?

Bedava olan bir şeyi 100 tl bedel karşılığın da yaptırmak hiç etik değil. Hadi neyse işçilik alırsın da 100 tl absürt. Ekonominin hali ortada kimse parasını sokakta bulmadı.

Etik karın doyurmuyor, dükkanın kirası çalışan parası, geçindirecek bir ev var ortada. Böyle baksak tüm masörler, yazılımcılar, hamallar vb. ücretsiz veya karın tokluğuna iş yapması gerekirdi.

10-20 TL gibi miktarları ancak dilenciye atarsın bugün, hiç verme daha iyi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…