mReeX Decapat Katılım 17 Kasım 2019 Mesajlar 265 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Şubat 2021 #11 Trerdem dedi: Zula ile CS:GO farklı. Büyük ihtimalle işe yaramaz. Ayrıca sana şunu diyeyim Zula velet oyunu. CS oyna geç. Genişletmek için tıkla... Velet oyunu diye bir şey yoktur hocam veletlerin işgal ettiği oyun vardir.
Trerdem dedi: Zula ile CS:GO farklı. Büyük ihtimalle işe yaramaz. Ayrıca sana şunu diyeyim Zula velet oyunu. CS oyna geç. Genişletmek için tıkla... Velet oyunu diye bir şey yoktur hocam veletlerin işgal ettiği oyun vardir.
reddline Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Temmuz 2020 Mesajlar 6.801 Makaleler 18 Çözümler 9 12 Şubat 2021 #12 Aim önemli değil paranı biriktir.
Trerdem Hectopat Katılım 13 Aralık 2020 Mesajlar 526 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek 2023 Bekleyin göreceksiniz(!) 12 Şubat 2021 #14 mReeX dedi: Velet oyunu diye bir şey yoktur hocam veletlerin işgal ettiği oyun vardir. Genişletmek için tıkla... Doğru.
mReeX dedi: Velet oyunu diye bir şey yoktur hocam veletlerin işgal ettiği oyun vardir. Genişletmek için tıkla... Doğru.
anılDLL Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Nisan 2020 Mesajlar 1.319 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 12 Şubat 2021 #15 Ara sıra zevk için girip oynuyorum böyle sıkı fıkı olduğum söylenmez fakat oyunun aim ile alakası yok silahlara + basarak güçleniyorsun.
Ara sıra zevk için girip oynuyorum böyle sıkı fıkı olduğum söylenmez fakat oyunun aim ile alakası yok silahlara + basarak güçleniyorsun.
H Hamsili baklava Femtopat Katılım 24 Aralık 2020 Mesajlar 71 12 Şubat 2021 #16 Trerdem dedi: Zula ile CS:GO farklı. Büyük ihtimalle işe yaramaz. Ayrıca sana şunu diyeyim Zula velet oyunu. CS oyna geç. Genişletmek için tıkla... 25-30 yaşında kişiler bile oynuyor. Bütün oynayanlar veletmiş gibi ne yorum yapıyorsun?
Trerdem dedi: Zula ile CS:GO farklı. Büyük ihtimalle işe yaramaz. Ayrıca sana şunu diyeyim Zula velet oyunu. CS oyna geç. Genişletmek için tıkla... 25-30 yaşında kişiler bile oynuyor. Bütün oynayanlar veletmiş gibi ne yorum yapıyorsun?
Trerdem Hectopat Katılım 13 Aralık 2020 Mesajlar 526 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek 2023 Bekleyin göreceksiniz(!) 12 Şubat 2021 #17 Rouel dedi: Eki Görüntüle 876786 Genişletmek için tıkla... Çok haklısınız. mReeX dedi: Velet oyunu diye bir şey yoktur hocam veletlerin işgal ettiği oyun vardir. Genişletmek için tıkla... Örneğin Brawl Stars. Ayrıca bana youtuberlar oynuyor demeyin çoğu zevk alarak değil, para için oynuyor. Hamsili baklava dedi: dediğiniz şey çok saçma zulayla cs go arasınka çok fark var ve aim konusundada aşırı fark var growe vons gibi Esporcuların aim videolarını izleyin Genişletmek için tıkla...
Rouel dedi: Eki Görüntüle 876786 Genişletmek için tıkla... Çok haklısınız. mReeX dedi: Velet oyunu diye bir şey yoktur hocam veletlerin işgal ettiği oyun vardir. Genişletmek için tıkla... Örneğin Brawl Stars. Ayrıca bana youtuberlar oynuyor demeyin çoğu zevk alarak değil, para için oynuyor. Hamsili baklava dedi: dediğiniz şey çok saçma zulayla cs go arasınka çok fark var ve aim konusundada aşırı fark var growe vons gibi Esporcuların aim videolarını izleyin Genişletmek için tıkla...
06 Fil Necati Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Haziran 2020 Mesajlar 3.795 Çözümler 33 Yer Ankara Daha fazla Sistem Özellikleri İ5 12400hx RTX4050 Cinsiyet Erkek 12 Şubat 2021 #18 Talha6711 dedi: Arkadaşlar Zula da aimbotz haritaları yok. Acaba CS:GO'da aimbotz haritalarında alıştırma yapsam işe yarar mı? Bunu test eden var mı acaba? Genişletmek için tıkla... Sürekli ölüm maçı oyna elin alışır ben 1 haftadan uzun süre hiçbirakmadan oynadım 40 civarı vuruyordum 1 hafta ara verdim 15e kadar düştü vuruş sayılarım.
Talha6711 dedi: Arkadaşlar Zula da aimbotz haritaları yok. Acaba CS:GO'da aimbotz haritalarında alıştırma yapsam işe yarar mı? Bunu test eden var mı acaba? Genişletmek için tıkla... Sürekli ölüm maçı oyna elin alışır ben 1 haftadan uzun süre hiçbirakmadan oynadım 40 civarı vuruyordum 1 hafta ara verdim 15e kadar düştü vuruş sayılarım.
Yehetto Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Mayıs 2020 Mesajlar 5.983 Makaleler 1 Çözümler 17 Yer İstanbul 12 Şubat 2021 #19 "Bas parayı al karayı." -Sun Tzu, Art of War. Şaka bir yana ver kredi kartını al sekmemeyi al 20 kat fazla vuran silahı.
"Bas parayı al karayı." -Sun Tzu, Art of War. Şaka bir yana ver kredi kartını al sekmemeyi al 20 kat fazla vuran silahı.
2 271621 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Temmuz 2019 Mesajlar 1.901 Çözümler 10 12 Şubat 2021 #20 Ucuz mouse kullanan bir oyuncu aradığın derde çözüm bulabilir.