buraktrknn Decapat Katılım 15 Haziran 2023 Mesajlar 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Haziran 2023 #1 Bilgisayarımda Forza Horizon 4 gibi birçok yüksek performanslı oyunlarda hiçbir sıkıntı yok, fakat Zula'da pikselleşme ve karelenme yapıyor ekran nedeni ne olabilir acaba.
Bilgisayarımda Forza Horizon 4 gibi birçok yüksek performanslı oyunlarda hiçbir sıkıntı yok, fakat Zula'da pikselleşme ve karelenme yapıyor ekran nedeni ne olabilir acaba.
Dwayne Decapat Katılım 6 Nisan 2023 Mesajlar 496 Yer Antep Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Haziran 2023 #2 Eski oyun ekran kartındaki driverla düzgün çalısmıyor olabilir Zula oynayıp ne yapacaksn hem dandik bir oyun. Artı 0 Eksi
Eski oyun ekran kartındaki driverla düzgün çalısmıyor olabilir Zula oynayıp ne yapacaksn hem dandik bir oyun.
KS KS buraktrknn Decapat Katılım 15 Haziran 2023 Mesajlar 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Haziran 2023 #3 Dwayne dedi: Eski oyun ekran kartındaki driverla düzgün çalısmıyor olabilir Zula oynayıp ne yapacaksn hem dandik bir oyun. Genişletmek için tıkla... Reis öyle doğru söylüyorsun eski anıları tazeliyorum . Artı 0 Eksi
Dwayne dedi: Eski oyun ekran kartındaki driverla düzgün çalısmıyor olabilir Zula oynayıp ne yapacaksn hem dandik bir oyun. Genişletmek için tıkla... Reis öyle doğru söylüyorsun eski anıları tazeliyorum .
C Coderman128 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Nisan 2020 Mesajlar 7.532 Makaleler 1 Çözümler 28 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Haziran 2023 #4 Yeni nesil bilgisayarlara pek optimize etmiyorlar o oyunu. Hem oynayıp da vaktinizi heba etmeyin en fazla 5 seneye batar o oyun. Artı 0 Eksi
Yeni nesil bilgisayarlara pek optimize etmiyorlar o oyunu. Hem oynayıp da vaktinizi heba etmeyin en fazla 5 seneye batar o oyun.
Dwayne Decapat Katılım 6 Nisan 2023 Mesajlar 496 Yer Antep Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Haziran 2023 #5 buraktrknn dedi: Reis öyle doğru söylüyorsun eski anıları tazeliyorum Genişletmek için tıkla... Lanet olsun eski anılara Wolfteam indirdim elime verdiler elimde boncuk silahı adamda Legend oynanmıyor boş ver geçmiş geçmişte kaldı. Artı 0 Eksi
buraktrknn dedi: Reis öyle doğru söylüyorsun eski anıları tazeliyorum Genişletmek için tıkla... Lanet olsun eski anılara Wolfteam indirdim elime verdiler elimde boncuk silahı adamda Legend oynanmıyor boş ver geçmiş geçmişte kaldı.