Çözüldü Zula'da FPS sabitlemek kasmayı önler mi?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
İşletim sistemi
Windows 7

Rolesional

Hectopat
Makaleler
3
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Selamlar, kardeşim Zula oynuyor bende ona laptopumla oynamasına izin verdim yalnız bana.
"Abi oyun kasıyor!" dedi. Ben de gittim tam pencere, 90 FPS sabit, minimum grafik yaptım sonrada PC çözünürlüğünü değiştirdim (800x600) ama ona rağmen ilk 3 dakika 80 FPS sonra 25 FPS'ye düşüyor. Bana FPS sabitle kanka dediler 30'a sabitlesem işe yarar mı?

Laptopumun donanımı:
Marka: Packard Bell easynote tk85.
2 GB DDR3 RAM.
Intel Pentium P6100 2GHz işlemci.
Intel Pentium HD Graphics 128MB video 635MB sistem belleği 763 MB.
250GB HDD.

Normal FPS: 50-80 arası kasma FPS: 15-30 arası.

Çözüm
Hocam, önerim en yüksek ayarlara grafikleri çekmeniz. Çünkü yüksek FPS en azından drop yemenizi engelliyor. Bir de FPS sabitlerseniz büyük ihtimalle oyun gayet stabil bir şekilde çalışacaktır.
Hocam, önerim en yüksek ayarlara grafikleri çekmeniz. Çünkü yüksek FPS en azından drop yemenizi engelliyor. Bir de FPS sabitlerseniz büyük ihtimalle oyun gayet stabil bir şekilde çalışacaktır.

Hocam denedim 30FPS sabitledim yüksek'e çektim sonuç: 25-30 FPS arası drop girmeleri ilk başlarda ölürken oluyor ve yüksek grafikler daha güzel doku kalitesi düşükte ama laptop o kadar sorun çıkarmadı 10 dk oynayınca keyif verdi (ama bana hala garip geliyor yüksekte iyi performans)

Evet biraz garip geliyor ama dediğiniz gibi işe yarıyor. Sorununuzun çözülmesine sevindim : ). Bu arada siz mi çözüm olarak işaretlediniz bilmiyorum ama kim çözüm olarak işaretlediyse çok teşekkür ederim : ).

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…