Zula'da hileler cirit atıyor

Okan öz

Hectopat
Yer
Mannheim
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Çocukluğumun oyunu çöp olmuş be. Abiler 1 yıl ara vermiştim, oyun değişmemiştir derken sunucular bomboş. 1-2 sunucu dolu, oyuna girdim hileler havada. Millet birbirine tek atıyor, hayatımda ilk kez ailemden gizli para yatırıp arkadaşlarla internet kafede oynadığım oyun yok olmuştu. Resmen paranın köpeği olmuş, şu an çok üzgünüm. Çocukluğumun oyunu böyle olmamalıydı nerede Muhammet YT ile sahur yayınları nerede? Rainlox'un 1K izlenen sahur yayınları nerede sabahladığım oyun şu an efkarlı bir şarkı ile oyunu sildim. Söyleyin dostlar bu oyuna ne oldu?

Son düzenleyen: Moderatör:
Millet büyüdü ve modern işleri doğdu.

İlgisizlikten.
"Bakarsan bağ, bakmazsan dağ olur" diye boşuna dememişler.

Türk işi olmasından çok bir şey beklenmezdi zaten, linç gelir ama neyse.
İlk çıktığında bende ortaokula yeni geçiyordum yerli olması hoşuma gitmişti, ve kardeşimle uzun saatler gömmüştük.
Şimdi ise durumu cidden üzüyor, biraz daha geliştirilse daha iyi olabilirdi. Üzücü.

İyi Türk oyunları da var neyse oyun o kadar gelişmemişti zaten yerden silah alma bile çok sonra geldi ama sarıyordu yani.

Oyunu bitirdiler. Oynardım bı aralar öylesine, severdim de ha, +6 getirdiler tamam dedik, 7 getirdiler millet patladı. Oyuncu kaybettiler. Sonra oyunu saldılar. Şuan başı boş bir oyun diyebiliriz.

Bu oyunun bile başkalarının çocukluk zamanında oynadığını öğrenip, zamanın ne kadar hızlı geçtiğini anladığım o an.

Hak ettiği son buydu zaten.

O zaman da P2W idi ama oyuncusu coktu, sacma sapan bir hal aldilar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…