Zula'da ses kasılmıyor

nightfight

Hectopat
Daha fazla  
Öncelikle herkese merhaba.
Zula adlı Türk oyununu oynuyorum, ama ne tarafa dönersem sadece o taraftan ses geliyor.
Birkaç gün önce yoktu bu sorun ben ses sürücüsü ile ilgili olduğunu düşünüyorum ama çözemedim.
Ses ayarlarına girip denge barından sağ ya da sol barı düşürünce biraz düzeliyor ama yine ses kasamıyorum.
Yardımcı olursanız sevinirim.

Denedim ama sağ ve sol bar eşit olunca ses garip geliyor mesela müzik dinlerken söyleyenlerin sesi gelmiyor sadece melodiyi duyabiliyorum. Ayrıca Zula güzel bir oyun bence hesabı kasdıkça güzel oluyor 55 Lvl'im bırakmaya da niyetim yok ama bu sorunu çözmem lazım.

Yani ses meselesi oyun ile alakalı değil normal kullanımda da sorun çıkarıyor.
Ya ön yargılı davranmayın hesabınız güzelse oyun size güzel geliyor ama sorun o değil ses için yardım istedim. Ve ses bozulmasının oyun ile ilgisi yok.

Lise zamanı arkadaşlarla henüz Steam'ı keşfetmediğimiz zamanlar oynardık bir aralar gerçekten güzel denilebilirdi, eskiden silahları artıya basmak veya kasa açmak vs. kolay değildi emek vermen gerekiyordu şimdi geçenlerde gireyim dedim herkese +7 silahlar verilmiş gibi oyunun anlamı kaybolmuş.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı