M MelhTekn Femtopat Katılım 7 Eylül 2020 Mesajlar 1 7 Eylül 2020 #1 Zula'ya girerken "unexpected kernel mode trap" hatası alıyorum, yardım eder misiniz?
E EMİNFW233 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Ocak 2020 Mesajlar 1.467 Çözümler 4 7 Eylül 2020 #2 MelhTekn dedi: Zula'ya girerken "unexpected kernel mode trap" hatası alıyorum, yardım eder misiniz? Genişletmek için tıkla... Desteğe bildir. Artı 0 Eksi
MelhTekn dedi: Zula'ya girerken "unexpected kernel mode trap" hatası alıyorum, yardım eder misiniz? Genişletmek için tıkla... Desteğe bildir.
Enes3078 Exapat Sosyal Tayfı 1000'e Doğru Katılım 28 Nisan 2020 Mesajlar 16.040 Makaleler 17 Çözümler 672 Yer Malatya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar Mühendisliği öğrencisi 7 Eylül 2020 #3 Process Monitor dosyanızı paylaşın lütfen. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Artı 0 Eksi
Process Monitor dosyanızı paylaşın lütfen. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et