S Smaug8 Hectopat Katılım 10 Kasım 2020 Mesajlar 1.208 Makaleler 1 Çözümler 2 6 Nisan 2021 #11 Ben admin olsam şu saçma sapan kaldırıp ne yapacaksın ya da aslında olmayan çözümleri yazanları banlardım telefon numarası kaldırılmıyor kardeşim yapacak bir şey yok.
Ben admin olsam şu saçma sapan kaldırıp ne yapacaksın ya da aslında olmayan çözümleri yazanları banlardım telefon numarası kaldırılmıyor kardeşim yapacak bir şey yok.
yiitx Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Eylül 2020 Mesajlar 1.050 Makaleler 1 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Nisan 2021 #12 Cagannnn dedi: Ben size kaldırıp napacaksın yazın demedim, nasıl kaldırabilirim dedim. Adam akıllı cevap versen, mesaj kasmak için cevap vermesen. Genişletmek için tıkla... Galiba telefon kalkmıyor ama sitesine girip SMS'leri engelleyebilirsiniz. Destekle iletişime girerek de kaldırabiliyormuşsunuz
Cagannnn dedi: Ben size kaldırıp napacaksın yazın demedim, nasıl kaldırabilirim dedim. Adam akıllı cevap versen, mesaj kasmak için cevap vermesen. Genişletmek için tıkla... Galiba telefon kalkmıyor ama sitesine girip SMS'leri engelleyebilirsiniz. Destekle iletişime girerek de kaldırabiliyormuşsunuz
3 301517 Kilopat Katılım 2 Şubat 2020 Mesajlar 4.677 Makaleler 4 Çözümler 24 6 Nisan 2021 #13 Destek talebi ile kalkmıyor. Farklı bir numara yazman gerek oraya saçma bir şey.