TommyVercetti003 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Ekim 2020 Mesajlar 1.454 Makaleler 1 Çözümler 5 Yer Texas 4 Ocak 2021 #1 Hemen hemen 1.5 saat oldu oyunu bitirdim ama koleksiyon kartı vermedi. İlla 2 saati geçmem mi lazım?
Prizmann Kilopat Katılım 7 Temmuz 2019 Mesajlar 578 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ocak 2021 #2 Bazı kartlar 2-3 saat arası sürede düşüyor biraz daha beklemelisiniz.
go ask alice Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 31 Ekim 2019 Mesajlar 2.880 Çözümler 6 Yer Mother Adana Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ocak 2021 #3 Bazen hemen düşmüyor. Zup oyunlarında karşılaşmadım ama Idle Master ile Oik oyununda son kart 11 saatte düştü ya.
Bazen hemen düşmüyor. Zup oyunlarında karşılaşmadım ama Idle Master ile Oik oyununda son kart 11 saatte düştü ya.
Charlie Dickkerson Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 1 Eylül 2019 Mesajlar 1.878 Makaleler 4 Çözümler 7 Yer Antalya Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ocak 2021 #4 1 kart için 5 saat beklemiştim.
TommyVercetti003 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Ekim 2020 Mesajlar 1.454 Makaleler 1 Çözümler 5 Yer Texas 4 Ocak 2021 #5 Prizmann dedi: Bazı kartlar 2-3 saat arası sürede düşüyor biraz daha beklemelisiniz. Genişletmek için tıkla... go ask alice dedi: Bazen hemen düşmüyor. Zup oyunlarında karşılaşmadım ama Idle Master ile Oik oyununda son kart 11 saatte düştü ya. Genişletmek için tıkla... Şimdi ben bu oyuna 1.45tl verdim, bu paradan daha fazla değerde kart düşer mi? Charlie Dickkerson dedi: 1 kart için 5 saat beklemiştim. Genişletmek için tıkla... 2 saati dolmadan iade etmek istiyorum, düzgün bir kart çıkıyor mu?
Prizmann dedi: Bazı kartlar 2-3 saat arası sürede düşüyor biraz daha beklemelisiniz. Genişletmek için tıkla... go ask alice dedi: Bazen hemen düşmüyor. Zup oyunlarında karşılaşmadım ama Idle Master ile Oik oyununda son kart 11 saatte düştü ya. Genişletmek için tıkla... Şimdi ben bu oyuna 1.45tl verdim, bu paradan daha fazla değerde kart düşer mi? Charlie Dickkerson dedi: 1 kart için 5 saat beklemiştim. Genişletmek için tıkla... 2 saati dolmadan iade etmek istiyorum, düzgün bir kart çıkıyor mu?
Prizmann Kilopat Katılım 7 Temmuz 2019 Mesajlar 578 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ocak 2021 #6 TommyVercetti003 dedi: Şimdi ben bu oyuna 1.45tl verdim, bu paradan daha fazla değerde kart düşer mi? Genişletmek için tıkla... Şansınıza bağlı Parlak kart düşürürseniz oyunun fiyatını 3'e bile katlayabilirsin. Genelde Zup oyunlarında kar edersiniz.
TommyVercetti003 dedi: Şimdi ben bu oyuna 1.45tl verdim, bu paradan daha fazla değerde kart düşer mi? Genişletmek için tıkla... Şansınıza bağlı Parlak kart düşürürseniz oyunun fiyatını 3'e bile katlayabilirsin. Genelde Zup oyunlarında kar edersiniz.
Sparkysama Picopat Katılım 17 Eylül 2020 Mesajlar 100 Yer biricik evim Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ocak 2021 #7 TommyVercetti003 dedi: Şimdi ben bu oyuna 1.45TL verdim, bu paradan daha fazla değerde kart düşer mi? 2 Saati dolmadan iade etmek istiyorum, düzgün bir kart çıkıyor mu? Genişletmek için tıkla... Zup karlı bir oyun diye biliyorum kartları 70 kuruşa varabiliyor bu yüzden gelebilir.
TommyVercetti003 dedi: Şimdi ben bu oyuna 1.45TL verdim, bu paradan daha fazla değerde kart düşer mi? 2 Saati dolmadan iade etmek istiyorum, düzgün bir kart çıkıyor mu? Genişletmek için tıkla... Zup karlı bir oyun diye biliyorum kartları 70 kuruşa varabiliyor bu yüzden gelebilir.
Charlie Dickkerson Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 1 Eylül 2019 Mesajlar 1.878 Makaleler 4 Çözümler 7 Yer Antalya Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ocak 2021 #8 TommyVercetti003 dedi: Şimdi ben bu oyuna 1.45tl verdim, bu paradan daha fazla değerde kart düşer mi? 2 saati dolmadan iade etmek istiyorum, düzgün bir kart çıkıyor mu? Genişletmek için tıkla... Dostum 2 saat dolmadan çıkmıyor diye biliyorum çıksa bile maks 1 tane gelir herhalde.
TommyVercetti003 dedi: Şimdi ben bu oyuna 1.45tl verdim, bu paradan daha fazla değerde kart düşer mi? 2 saati dolmadan iade etmek istiyorum, düzgün bir kart çıkıyor mu? Genişletmek için tıkla... Dostum 2 saat dolmadan çıkmıyor diye biliyorum çıksa bile maks 1 tane gelir herhalde.
TommyVercetti003 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Ekim 2020 Mesajlar 1.454 Makaleler 1 Çözümler 5 Yer Texas 4 Ocak 2021 #9 Prizmann dedi: Şansınıza bağlı Parlak kart düşürürseniz oyunun fiyatını 3'e bile katlayabilirsin. Genelde Zup oyunlarında kar edersiniz. Genişletmek için tıkla... Sparkysama dedi: Zup karlı bir oyun diye biliyorum kartları 70 kuruşa varabiliyor bu yüzden gelebilir. Genişletmek için tıkla... Geri iadeyi iptal ediyorum o zaman. Yani zarar etme ihtimalim yok öyle mi?
Prizmann dedi: Şansınıza bağlı Parlak kart düşürürseniz oyunun fiyatını 3'e bile katlayabilirsin. Genelde Zup oyunlarında kar edersiniz. Genişletmek için tıkla... Sparkysama dedi: Zup karlı bir oyun diye biliyorum kartları 70 kuruşa varabiliyor bu yüzden gelebilir. Genişletmek için tıkla... Geri iadeyi iptal ediyorum o zaman. Yani zarar etme ihtimalim yok öyle mi?
Prizmann Kilopat Katılım 7 Temmuz 2019 Mesajlar 578 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ocak 2021 #10 TommyVercetti003 dedi: İadeyi iptal ediyorum o zaman. Yani zarar etme ihtimalim yok öyle mi? Genişletmek için tıkla... Kesin kar edeceksin diye bir durum yok fakat önerim Zup oyunlarını seri olarak alıp kart düşürme programlarıyla kar etmek. Kendimden biliyorum tüm seriden 15-20 lira arası kar ettim.
TommyVercetti003 dedi: İadeyi iptal ediyorum o zaman. Yani zarar etme ihtimalim yok öyle mi? Genişletmek için tıkla... Kesin kar edeceksin diye bir durum yok fakat önerim Zup oyunlarını seri olarak alıp kart düşürme programlarıyla kar etmek. Kendimden biliyorum tüm seriden 15-20 lira arası kar ettim.