Zup! 8 kart düşmüyor

İşletim sistemi
Windows 10
Makaleler
3
Yer
İzmir
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba, ben bundan 3-4 gün önce Zup! 8 adlı oyunu kart düşürmek için aldım, İddle Dady sayesinde oyunda 15 saatim var ama ona rağmen kart düşmedi bu konu hakkında ne yapabilirim?

Not: İddle Master indirmeye çalıştım ama bir türlü Steam hesabıma giriş yapamadım.

Son düzenleyen: Moderatör:

Steam'e 5 dolar yatırdınız mı toplamda?

Idle Master'ı çerezler ile kullanabiliyorsunuz. Giriş yapamadığınızda bu yöntemi kullanarak giriş yapabilirsiniz. Öncelikle tarayıcınız üzerinden steam'e giriş yapın. Eğer zaten giriş yapmış durumdaysanız, hesaptan çıkın ve tekrar giriş yapın. Giriş yaptıktan sonra F12 tuşuna basın. Tarayıcınızın sol tarafında böyle bir sekme açılmalı.

Bu sekme açıldıktan sonra oka basarak "Application" a girin (tarayıcınıza göre "Uygulama" olarak isimlendirilmiş olabilir).

Application'a giriş yaptıktan sonra soldaki sekmeden Cookies, eğer Türkçeyse Çerezler seçeneğini genişletin ve ilk seçeneğe tıklatın (ayrıca tek seçenek).

Bu kısımda bu işaretlediğim çerezin hemen bir yanında bulunan değer sütunundaki şeyi kopyalıyoruz. "V" ile başlayan sütundaki değeri.

Idle Master'ı açıyoruz, Dosya-Ayarlar'a giriyoruz. Ayarlara girdikten sonra sol alt köşede bulunan kilit simgesine tıklıyoruz.

Kopyaladığımız steamLoginSecure değerini burada ki ilgili kısma yapıştırıyoruz.

Daha sonrasında aynı sayfada bulunan (ilk değeri kopyaladığımız yer) sessionid değerini kopyalıyoruz ve ilgili kısma yapıştırıp, güncelle diyoruz. Bunu yaptıktan sonra ayarlar sekmesinde "Onayla" ya basıyoruz. Idle Master'a giriş yapmış oluyorsunuz.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…