Heineken aykut Picopat Katılım 24 Ekim 2021 Mesajlar 83 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ocak 2022 #1 3 saattir Idle Master ile Zup F oyununda koleksiyon kartı kasıyorum fakat henüz kart düşmedi durum normal mi?
3 saattir Idle Master ile Zup F oyununda koleksiyon kartı kasıyorum fakat henüz kart düşmedi durum normal mi?
Çözüm totenritual 29 Ocak 2022 Ben oynarken bazen takılabiliyordu. Başka bir oyuna girip biraz oyna, sonra tekrar geri dön. Olmazsa 1-2 gün sonra dene. Eninde sonunda düşecektir.
Ben oynarken bazen takılabiliyordu. Başka bir oyuna girip biraz oyna, sonra tekrar geri dön. Olmazsa 1-2 gün sonra dene. Eninde sonunda düşecektir.
totenritual Megapat Katılım 9 Mart 2017 Mesajlar 818 Makaleler 3 Çözümler 7 29 Ocak 2022 #2 Ben oynarken bazen takılabiliyordu. Başka bir oyuna girip biraz oyna, sonra tekrar geri dön. Olmazsa 1-2 gün sonra dene. Eninde sonunda düşecektir. Artı 0 Eksi Çözüm
Ben oynarken bazen takılabiliyordu. Başka bir oyuna girip biraz oyna, sonra tekrar geri dön. Olmazsa 1-2 gün sonra dene. Eninde sonunda düşecektir.
KS KS Heineken aykut Picopat Katılım 24 Ekim 2021 Mesajlar 83 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ocak 2022 #3 Idle Master'ı kapatıp kendim 1 dk oynayıp yeniden Idle Master'ı açtım direk kart düştü teşekkür ederim. Artı 0 Eksi
Idle Master'ı kapatıp kendim 1 dk oynayıp yeniden Idle Master'ı açtım direk kart düştü teşekkür ederim.