Zup oyunlarından kart düşmüyor

kagan01

Hectopat
Arkadaşlar 2 tane Zup! oyunu aldım, sanırsam S ve F. Oyundaki kartları düşürmek için Idle Daddy'i kullandım fakat 6 kart çıktıktan sonra Idle Daddy başka kart düşürmemeye başladı. Sorun 2 oyunun düşen kart sayısının toplamının 6 olması mı yoksa Idle Daddy mi? Eğer sorun Idle Daddy'de ise bilgisayarda oyunu arkada açık da tutabilirim sadece başka kart düşüyor mu onu merak ettim.

Oyundan oyuna düşürülebilecek kart sayısı değişir. Örneğin x oyununda toplam 10 kart mevcut ise 5 adet kart düşünebilirsiniz. Y oyununda toplam 6 kart mevcut ise 3 kart düşürme hakkına sahip olursunuz. Oyundaki bütün kartları düşürme hakkı vermiyorlar genel olarak oyundaki toplam kart sayısının 1/2'si kadar. Yani düşürdüğünüz kart sayısı normal.

Her oyunun kart sayısına göre size düşürme hakkı veriyor kart sayısı değişir. Örneğin Forza Horizon 4; 15 kart ile rozet işletiyor fakat size toplam 8 kart düşürme hakkı tanıyor.
Hocam peki Idle Daddy'den değil de oyunu kendim bilgisayarda oynasam diğer kartlar düşer mi?

Tamamdır hocam doğru unutmuşum. Her oyundan yarısı kadar düşüyor.

Kendimiz oynayarak düşürmeye çalışınca bazen hak gidiyor lakin kart düşmeyebiliyor. En garantisi önce Idle yapıp sonra oynamak
Şuana kadar 2000 kadar kart düşürmüşümdür fakat hiç başıma gelmedi. Böyle bir durum yaşadıysanız Steam destek ile iletişime geçip yardım alabilirsiniz.

Şuana kadar 2000 kadar kart düşürmüşümdür fakat hiç başıma gelmedi. Böyle bir durum yaşadıysanız Steam destek ile iletişime geçip yardım alabilirsiniz.
Ciddi misiniz hocam? Ben herkes yaşıyor sanıyordum aa bundan sonra dikkat edicem teşekkürler..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…