Technopat'ta bir konu gördüm, Zup alıp para kas vs denmiş. Ben de merak edip aldım, oyunda biraz ilerledim. Nasıl para kazanabilirim? Detaylıca anlatır mısınız?
İdle Master kullanarak kart düşürüyorsun. Mantığı şu; sen oyuna girmesen bile program arkada oyunu oynattırıyor ve kart düşürüyorsun. İşte sonra onları işiyorsun. Youtube'dan araştır İdle master kullanmasını.
Sadece Zup değil, bir sürü kart kasma oyunu var bu kartları kazanıp satıp kar ediyorsunuz.
Telefonunuza Idle Daddy uygulamasını indirip giriş yapın, ardından kart kasmaya başla de o kasmaya başlar.
Ben de 40 tane kart kasma oyunu var hepsine 50 TL gibi bir para verdim 30-40TL kar ettim.
Oynamanıza gerek yok, kart fiyatları değişiyor. 3 tane kart 1-2 saat içinde düşüyor. Gece uyurken kart kasmaya başlarsanız sabah bir sürü kart ile uyanırsınız.
Oyunda 2 saatiniz dolduktan sonra rastgele kart düşmeye başlıyor. Dilersen bu kartları direkt satıyorsun dilersen eksik kartları satın alıp çıkan arka planı vs. satıp paranı katlıyorsunuz. Keşke yeni konu açacağınıza iki tane konu okusaydınız sırf kart düşürmek için bir ton konu mevcut.
Oynamanıza gerek yok, kart fiyatları değişiyor. 3 tane kart 1-2 saat içinde düşüyor. Gece uyurken kart kasmaya başlarsanız sabah bir sürü kart ile uyanırsınız.