fuNuf Kilopat Katılım 23 Kasım 2019 Mesajlar 546 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Mayıs 2021 #1 Oyunu bitirmiş olamam rağmen hiçbir kart düşmedi. Nasıl kart düşüyor Zup! Oyunlarından?
yiitx Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Eylül 2020 Mesajlar 1.050 Makaleler 1 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Mayıs 2021 #2 fuNuf dedi: Oyunu bitirmiş olamam rağmen hiçbir kart düşmedi. Nasıl kart düşüyor Zup! Oyunlarından? Genişletmek için tıkla... 2 ya da 3 saati geçmesi lazım.
fuNuf dedi: Oyunu bitirmiş olamam rağmen hiçbir kart düşmedi. Nasıl kart düşüyor Zup! Oyunlarından? Genişletmek için tıkla... 2 ya da 3 saati geçmesi lazım.
fuNuf Kilopat Katılım 23 Kasım 2019 Mesajlar 546 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Mayıs 2021 #3 AFK bıraksam kart düşer mi? Bir de kaç tane kart düşürebileceğimi nasıl öğrenebilirim?
yiitx Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Eylül 2020 Mesajlar 1.050 Makaleler 1 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Mayıs 2021 #4 fuNuf dedi: AFK bıraksam kart düşer mi? Bir de kaç tane kart düşürebileceğimi nasıl öğrenebilirim? Genişletmek için tıkla... AFK bırakınca düşer. Toplam kart sayısını ikiye bölünce kaç tane düşüreceğinizi öğrenebilirsiniz ya da rozetler bölümünden.
fuNuf dedi: AFK bıraksam kart düşer mi? Bir de kaç tane kart düşürebileceğimi nasıl öğrenebilirim? Genişletmek için tıkla... AFK bırakınca düşer. Toplam kart sayısını ikiye bölünce kaç tane düşüreceğinizi öğrenebilirsiniz ya da rozetler bölümünden.
Ciritica Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Eylül 2020 Mesajlar 2.451 Makaleler 3 Çözümler 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Mayıs 2021 #5 fuNuf dedi: Oyunu bitirmiş olamam rağmen hiçbir kart düşmedi. Nasıl kart düşüyor Zup! Oyunlarından? Genişletmek için tıkla... Steam idle Master uygulaması ile ile tüm kartları düşürebilirsin.
fuNuf dedi: Oyunu bitirmiş olamam rağmen hiçbir kart düşmedi. Nasıl kart düşüyor Zup! Oyunlarından? Genişletmek için tıkla... Steam idle Master uygulaması ile ile tüm kartları düşürebilirsin.
fuNuf Kilopat Katılım 23 Kasım 2019 Mesajlar 546 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Mayıs 2021 #6 Ciritica dedi: Steam Idle Master uygulaması ile ile tüm kartları düşürebilirsin. Genişletmek için tıkla... Güvenilir mi? Hesap çalınması falan olur mu? E posta ve şifre giriyoruz sanırsam.
Ciritica dedi: Steam Idle Master uygulaması ile ile tüm kartları düşürebilirsin. Genişletmek için tıkla... Güvenilir mi? Hesap çalınması falan olur mu? E posta ve şifre giriyoruz sanırsam.
Ciritica Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Eylül 2020 Mesajlar 2.451 Makaleler 3 Çözümler 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Mayıs 2021 #7 fuNuf dedi: Güvenilir mi? Hesap çalınması falan olur mu? E posta ve şifre giriyoruz sanırsam. Genişletmek için tıkla... Hayır olmuyor. Zaten herkesin bildiği bir uygulama YouTube'da bir sürü videosu var.
fuNuf dedi: Güvenilir mi? Hesap çalınması falan olur mu? E posta ve şifre giriyoruz sanırsam. Genişletmek için tıkla... Hayır olmuyor. Zaten herkesin bildiği bir uygulama YouTube'da bir sürü videosu var.
fuNuf Kilopat Katılım 23 Kasım 2019 Mesajlar 546 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Mayıs 2021 #8 Ciritica dedi: Hayır olmuyor. Zaten herkesin bildiği bir uygulama YouTube'da bir sürü videosu var. Genişletmek için tıkla... Rica etsem resmi sitesinin linkini atabilir misin?
Ciritica dedi: Hayır olmuyor. Zaten herkesin bildiği bir uygulama YouTube'da bir sürü videosu var. Genişletmek için tıkla... Rica etsem resmi sitesinin linkini atabilir misin?
Ciritica Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Eylül 2020 Mesajlar 2.451 Makaleler 3 Çözümler 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Mayıs 2021 #9 fuNuf dedi: Rica etsem resmi sitesinin linkini atabilir misin? Genişletmek için tıkla... Ben telefondan indirdim oradan kart düşürüyorum Idle Daddy adı Idle Master'la aynı işlevi görüyor.
fuNuf dedi: Rica etsem resmi sitesinin linkini atabilir misin? Genişletmek için tıkla... Ben telefondan indirdim oradan kart düşürüyorum Idle Daddy adı Idle Master'la aynı işlevi görüyor.
yiitx Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Eylül 2020 Mesajlar 1.050 Makaleler 1 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Mayıs 2021 #10 fuNuf dedi: Rica etsem resmi sitesinin linkini atabilir misin? Genişletmek için tıkla... AFK bırakın bence daha basit, oyun zaten çok düşük sistem isteyen bir oyun.
fuNuf dedi: Rica etsem resmi sitesinin linkini atabilir misin? Genişletmek için tıkla... AFK bırakın bence daha basit, oyun zaten çok düşük sistem isteyen bir oyun.