monthean Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Nisan 2018 Mesajlar 1.245 Çözümler 1 24 Mayıs 2021 #1 Kart olayı için Zup! Zero satın aldım fakat daha yeni satın almama rağmen 3 kart hakkınız kaldı yazıyor. Yalnızca 3 kart mı alabileceğim şimdi?
Kart olayı için Zup! Zero satın aldım fakat daha yeni satın almama rağmen 3 kart hakkınız kaldı yazıyor. Yalnızca 3 kart mı alabileceğim şimdi?
S Salih_Emre Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Mayıs 2020 Mesajlar 5.969 Makaleler 3 Çözümler 8 24 Mayıs 2021 #2 Evet, 3 tane düşürebileceksin.
Forse Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Kasım 2020 Mesajlar 3.303 Makaleler 2 Çözümler 11 24 Mayıs 2021 #3 3 tane.
monthean Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Nisan 2018 Mesajlar 1.245 Çözümler 1 24 Mayıs 2021 #4 Salih_Emre dedi: Evet, 3 tane düşürebileceksin. Genişletmek için tıkla... Neden hocam bir bilginiz var mı?
Salih_Emre dedi: Evet, 3 tane düşürebileceksin. Genişletmek için tıkla... Neden hocam bir bilginiz var mı?
Salsa Megapat Zamanın Tanığı Katılım 7 Şubat 2017 Mesajlar 3.939 Çözümler 14 Yer Blackhole Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Mayıs 2021 #5 monthean dedi: Neden hocam bir bilginiz var mı? Genişletmek için tıkla... Steam öyle istiyor.
S Salih_Emre Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Mayıs 2020 Mesajlar 5.969 Makaleler 3 Çözümler 8 24 Mayıs 2021 #6 monthean dedi: Neden hocam bir bilginiz var mı? Genişletmek için tıkla... Steam tüm kartları düşürmeye izin vermiyor, bunun nedenini bilmiyorum ama kolay Level kasılmasını veya kartların oyunlardan çok daha etmesini engellemek için olabilir.
monthean dedi: Neden hocam bir bilginiz var mı? Genişletmek için tıkla... Steam tüm kartları düşürmeye izin vermiyor, bunun nedenini bilmiyorum ama kolay Level kasılmasını veya kartların oyunlardan çok daha etmesini engellemek için olabilir.
monthean Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Nisan 2018 Mesajlar 1.245 Çözümler 1 24 Mayıs 2021 #7 Peki kartı pahalı olup kendisi ucuz olan önerebileceğiniz bir oyun var mı? Kısacası kart kasarak kar ettiren hocam.
Peki kartı pahalı olup kendisi ucuz olan önerebileceğiniz bir oyun var mı? Kısacası kart kasarak kar ettiren hocam.
S Salih_Emre Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Mayıs 2020 Mesajlar 5.969 Makaleler 3 Çözümler 8 24 Mayıs 2021 #9 monthean dedi: Peki kartı pahalı olup kendisi ucuz olan önerebileceğiniz bir oyun var mı? Kısacası kart kasarak kar ettiren hocam. Genişletmek için tıkla... Zup ve Hentai oyunlarından başka bilmiyorum. İndirimdeyken almazsanız kar etmeniz zor olabiliyor, o yüzden alacaksanız indirimde alın. Son düzenleyen: Moderatör: 24 Mayıs 2021
monthean dedi: Peki kartı pahalı olup kendisi ucuz olan önerebileceğiniz bir oyun var mı? Kısacası kart kasarak kar ettiren hocam. Genişletmek için tıkla... Zup ve Hentai oyunlarından başka bilmiyorum. İndirimdeyken almazsanız kar etmeniz zor olabiliyor, o yüzden alacaksanız indirimde alın.
martinya Hectopat Katılım 8 Nisan 2021 Mesajlar 217 Çözümler 1 Yer al hoceima fas Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Mayıs 2021 #10 En fazla 3 tane.