4 469826 Hectopat Katılım 16 Haziran 2021 Mesajlar 3.216 Makaleler 16 Çözümler 2 29 Haziran 2021 #1 Oyunun başarılarında "Start Game" var, yani oyunu açınca başarı gelmesi lazım ama hiçbir başarı gelmedi.
Oyunun başarılarında "Start Game" var, yani oyunu açınca başarı gelmesi lazım ama hiçbir başarı gelmedi.
rbstsoul Hectopat Katılım 2 Şubat 2021 Mesajlar 996 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Haziran 2021 #2 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Artı 0 Eksi
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
KS KS 4 469826 Hectopat Katılım 16 Haziran 2021 Mesajlar 3.216 Makaleler 16 Çözümler 2 29 Haziran 2021 #3 rbstsoul dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Hile yapmak istemiyorum, sadece normalde olan şu an neden olmuyor, nasıl olur onu anlamaya çalışıyorum. Artı 0 Eksi
rbstsoul dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Hile yapmak istemiyorum, sadece normalde olan şu an neden olmuyor, nasıl olur onu anlamaya çalışıyorum.