uwur Hectopat Katılım 27 Haziran 2022 Mesajlar 96 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ağustos 2025 #1 AtlantisNet'in verdiği "Zxhn F6610M" model modemi kullanıyorum. Root erişimimde var ancak bir türlü destekleyen Custom Firmware bulamadım.
AtlantisNet'in verdiği "Zxhn F6610M" model modemi kullanıyorum. Root erişimimde var ancak bir türlü destekleyen Custom Firmware bulamadım.
NYTMARE Hectopat Katılım 27 Eylül 2021 Mesajlar 4.920 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ağustos 2025 #2 uwur dedi: AtlantisNet'in verdiği "Zxhn F6610M" model modemi kullanıyorum. Root erişimimde var ancak bir türlü destekleyen Custom Firmware bulamadım. Genişletmek için tıkla... O tarz cihazlara Custom Firmware yapacaklarını sanmıyorum eğer imkanın varsa internet hızına uygun OpenWrt destekli bir cihaz almanı öneririm.
uwur dedi: AtlantisNet'in verdiği "Zxhn F6610M" model modemi kullanıyorum. Root erişimimde var ancak bir türlü destekleyen Custom Firmware bulamadım. Genişletmek için tıkla... O tarz cihazlara Custom Firmware yapacaklarını sanmıyorum eğer imkanın varsa internet hızına uygun OpenWrt destekli bir cihaz almanı öneririm.
uwur Hectopat Katılım 27 Haziran 2022 Mesajlar 96 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ağustos 2025 #3 NYTMARE dedi: O tarz cihazlara Custom Firmware yapacaklarını sanmıyorum eğer imkanın varsa internet hızına uygun OpenWrt destekli bir cihaz almanı öneririm. Genişletmek için tıkla... Atlantis bu cihazı Çin'de ürettiriyor çok büyük ihtimalle üreticinin paylaştığı Firmware'i yüklesem çalışır mı acaba?
NYTMARE dedi: O tarz cihazlara Custom Firmware yapacaklarını sanmıyorum eğer imkanın varsa internet hızına uygun OpenWrt destekli bir cihaz almanı öneririm. Genişletmek için tıkla... Atlantis bu cihazı Çin'de ürettiriyor çok büyük ihtimalle üreticinin paylaştığı Firmware'i yüklesem çalışır mı acaba?
B badembaba17 Yoctopat Katılım 9 Ekim 2025 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Diğer Dün 19:13 #4 uwur dedi: AtlantisNet'in verdiği "Zxhn F6610M" model modemi kullanıyorum. Root erişimimde var ancak bir türlü destekleyen Custom Firmware bulamadım. Genişletmek için tıkla... Aynı router'i kullanıyorum, root şifresini paylaşabilir misiniz?
uwur dedi: AtlantisNet'in verdiği "Zxhn F6610M" model modemi kullanıyorum. Root erişimimde var ancak bir türlü destekleyen Custom Firmware bulamadım. Genişletmek için tıkla... Aynı router'i kullanıyorum, root şifresini paylaşabilir misiniz?
uwur Hectopat Katılım 27 Haziran 2022 Mesajlar 96 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 23:47 #5 badembaba17 dedi: Aynı router'i kullanıyorum, root şifresini paylaşabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... isim Root şifre: Aa28526847
badembaba17 dedi: Aynı router'i kullanıyorum, root şifresini paylaşabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... isim Root şifre: Aa28526847