bünyamin43 Femtopat Katılım 8 Ekim 2024 Mesajlar 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Temmuz 2025 #1 V7.1 modemde DNS koyacağım, daha yeni reset attım. Lan ayarı yok. Oradan koyuyolar. DHCP ile denedim olmadı. Vodafone modem. Dosya Ekleri resim_2025-07-04_213955002.png 60,5 KB · Görüntüleme: 37
V7.1 modemde DNS koyacağım, daha yeni reset attım. Lan ayarı yok. Oradan koyuyolar. DHCP ile denedim olmadı. Vodafone modem.
fushigurotoji Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 28 Ocak 2017 Mesajlar 7.915 Makaleler 6 Çözümler 30 4 Temmuz 2025 #2 Kısıtlı yazılım olduğu için o bölüm sende kapalı. Direkt Yoga DNS üzerinden kullan. Yazılımı indirip Quad 9 seçip Next bas ve bu kadar. YogaDNS - The Most Advanced DNS Client for Windows yogadns.com Artı 0 Eksi
Kısıtlı yazılım olduğu için o bölüm sende kapalı. Direkt Yoga DNS üzerinden kullan. Yazılımı indirip Quad 9 seçip Next bas ve bu kadar. YogaDNS - The Most Advanced DNS Client for Windows yogadns.com
KS KS bünyamin43 Femtopat Katılım 8 Ekim 2024 Mesajlar 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Temmuz 2025 #3 root nasıl elde edebilirm bu modemde fushigurotoji dedi: Kısıtlı yazılım olduğu için o bölüm sende kapalı. Direkt Yoga DNS üzerinden kullan. Yazılımı indirip Quad 9 seçip Next bas ve bu kadar. YogaDNS - The Most Advanced DNS Client for Windows yogadns.com Genişletmek için tıkla... Artı 0 Eksi
root nasıl elde edebilirm bu modemde fushigurotoji dedi: Kısıtlı yazılım olduğu için o bölüm sende kapalı. Direkt Yoga DNS üzerinden kullan. Yazılımı indirip Quad 9 seçip Next bas ve bu kadar. YogaDNS - The Most Advanced DNS Client for Windows yogadns.com Genişletmek için tıkla...
fushigurotoji Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 28 Ocak 2017 Mesajlar 7.915 Makaleler 6 Çözümler 30 4 Temmuz 2025 #4 bünyamin43 dedi: root nasıl elde edebilirm bu modemde Genişletmek için tıkla... O modemde root olmuyor diye biliyorum henüz. Artı 0 Eksi
bünyamin43 dedi: root nasıl elde edebilirm bu modemde Genişletmek için tıkla... O modemde root olmuyor diye biliyorum henüz.