27 Eylül 2024 Mesaj: 2 Merhaba arkadaşlar Zxhn H168a v2.0 Turkcell modemin arayüzüne giriş yapamıyorum ben bu modemi ikiye ayırmadan arayüz şifresini bulabilir misiniz? Genişletmek için tıkla...
Merhaba arkadaşlar Zxhn H168a v2.0 Turkcell modemin arayüzüne giriş yapamıyorum ben bu modemi ikiye ayırmadan arayüz şifresini bulabilir misiniz?
A ahmethts16 Centipat Katılım 20 Mayıs 2024 Mesajlar 371 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Eylül 2024 #2 Modemin altında veya arkasında user ve password gibi bir şey yazar deneyin olmazsa modemi resetleyip baştan o şekilde kurun.
Modemin altında veya arkasında user ve password gibi bir şey yazar deneyin olmazsa modemi resetleyip baştan o şekilde kurun.
KS KS Y Yuagor Femtopat Katılım 23 Ağustos 2024 Mesajlar 34 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Eylül 2024 #3 ahmethts16 dedi: Modemin altında veya arkasında user ve password gibi bir şey yazar deneyin olmazsa modemi resetleyip baştan o şekilde kurun. Genişletmek için tıkla... arkasında yazmıyor şimdi çözdüm resetledim admin superonline yaptım oldu
ahmethts16 dedi: Modemin altında veya arkasında user ve password gibi bir şey yazar deneyin olmazsa modemi resetleyip baştan o şekilde kurun. Genişletmek için tıkla... arkasında yazmıyor şimdi çözdüm resetledim admin superonline yaptım oldu