Xapreas Hectopat Katılım 7 Ağustos 2021 Mesajlar 626 Çözümler 2 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Nisan 2022 #1 Kullanıcı adına admin şifreye Superonline girdim tam tersini de girdim olmadı. Şifreyi değiştirmiş olabilirim. Şifreyi nasıl öğrenebilirim? Son düzenleyen: Moderatör: 3 Nisan 2022
Kullanıcı adına admin şifreye Superonline girdim tam tersini de girdim olmadı. Şifreyi değiştirmiş olabilirim. Şifreyi nasıl öğrenebilirim?
sametozbass Megapat Zamanın Tanığı Katılım 16 Eylül 2016 Mesajlar 2.217 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Nisan 2022 #2 Admin admin dene olmazsa modemin altında yazması lazım resetlemen gerekebilir. Artı 0 Eksi
KS KS Xapreas Hectopat Katılım 7 Ağustos 2021 Mesajlar 626 Çözümler 2 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Nisan 2022 #3 sametozbass dedi: Admin admin dene olmazsa modemin altında yazması lazım resetlemen gerekebilir. Genişletmek için tıkla... Onu da denedim olmadı. Artı 0 Eksi
sametozbass dedi: Admin admin dene olmazsa modemin altında yazması lazım resetlemen gerekebilir. Genişletmek için tıkla... Onu da denedim olmadı.
alibey01 Centipat Katılım 17 Mart 2021 Mesajlar 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Nisan 2022 #4 Xapreas dedi: Onu da denedim olmadı. Genişletmek için tıkla... modemin arkasında reset yazan yerde ufak bir delik var oraya iğneyi sok birazcık ittir ve 10-20 saniye bekle wifi ışıkları sönünce bırak 1 dakika bekle modem sıfırlansın Artı 0 Eksi
Xapreas dedi: Onu da denedim olmadı. Genişletmek için tıkla... modemin arkasında reset yazan yerde ufak bir delik var oraya iğneyi sok birazcık ittir ve 10-20 saniye bekle wifi ışıkları sönünce bırak 1 dakika bekle modem sıfırlansın