Arda Kaplan Hectopat Katılım 2 Mayıs 2019 Mesajlar 41 Çözümler 1 27 Ocak 2021 #1 Ben rootladım cihazı normalde QOS vb. ayarlar yoktu ama şu an ping azaltma internet hızı arttırma gibi işlemleri nasıl yapacağımı bilmiyorum. Konuyu yanlış yere de açmış olabilirim, şimdiden özür dilerim. Yanlış yerdeyse foruma pek hakim değilim. Up Son düzenleme: 28 Ocak 2021
Ben rootladım cihazı normalde QOS vb. ayarlar yoktu ama şu an ping azaltma internet hızı arttırma gibi işlemleri nasıl yapacağımı bilmiyorum. Konuyu yanlış yere de açmış olabilirim, şimdiden özür dilerim. Yanlış yerdeyse foruma pek hakim değilim. Up
E Emir Eroll Hectopat Katılım 15 Mart 2018 Mesajlar 159 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Mayıs 2021 #2 çözüm sağladınız mı hocam
Arda Kaplan Hectopat Katılım 2 Mayıs 2019 Mesajlar 41 Çözümler 1 3 Ağustos 2022 #3 Emir Eroll dedi: Çözüm sağladınız mı hocam. Genişletmek için tıkla... Cihazı değiştireli çok oldu hatırlamıyorum üzerinden bir yıl geçmiş ama.
Emir Eroll dedi: Çözüm sağladınız mı hocam. Genişletmek için tıkla... Cihazı değiştireli çok oldu hatırlamıyorum üzerinden bir yıl geçmiş ama.