ZyXEL DX3200-B0 çalışmıyor

dhapmir

Picopat
Daha fazla  
İnternette ha bire kopma yaşamaya başlamıştım. TurkNet kullanıyorum, TurkNet'i aradım ve Türk Telekom ekipleri geldi önce kabloyu baktılar sorun varmış kabloyu değiştirdiler. Sonra eve çıktık ve modemde de sorun olduğunu ve değiştirmem gerektiğini söylediler. Gittiklerinde ben tekrar taktım modeme DSL kablosunu ve çalıştı. 1 gün kullandım ertesi gün elektrik kesildi mahallede elektrik geldiğinde tekrar taktım ve şimdi de DSL ışığı 2 3 dakikada bir 10 20 saniye yanıyor sonra tekrar sönüp 2 3 dakikada bir tekrar yanıyor. İnternet ışığı hiç yanmıyor. Onun dışındaki ışıklar sorunsuz yanıyor. Modem gitmiş mi? Değiştirmem mi lazım? TurkNet 100/20 kullanıyorum hangi modemi önerirsiniz?

Hat değerlerini atar mısın?

O nasıl oluyor bilmiyorum ama internete bağlanamıyorum ki modem arayüzündeyse.

Modem arayüzüne internet olmadan girebilirsin DSL ışığı yanarken modem arayüzüne gir sağ üstte üç çizgi var ona bas sistem monitörüne tıkla ekran görüntüsü at.

Modem arayüzüne internet olmadan girebilirsin DSL ışığı yanarken modem arayüzüne gir sağ üstte üç çizgi var ona bas sistem monitörüne tıkla ekran görüntüsü at.
Hocam kusura bakma bulamadım zaten modemin ayağı kırılmışken hazır yenisini alayım bari. Keenetic Carrier diye karar kıldım en fazla bütçe 2000TL bu bütçede ya da altında f/p bakımından bir şey önerebilirsen sevinirim.

O bütçede dediğin modem güzel alabilirsin hocam.

O bütçede dediğin modem güzel alabilirsin hocam.
Teşekkürler ben VDSL ADSL bilmiyorum ama TurkNet 100MBPS VDSL oluyor sanırım bununla
çalışır değil mi? Birde OVY isimli satıcıyla aşinalığınız var mıdır güvenilir mi?

Teşekkürler ben VDSL ADSL bilmiyorum ama TurkNet 100Mbps VDSL oluyor sanırım bununla.
Çalışır değil mi? Bir de ovy isimli satıcıyla aşinalığınız var mıdır güvenilir mi?

Evet çalışır satıcı hakkında bilgim yok Hepsiburada sitesinden alabilirsin güvenilir olsun istiyorsan.

Evet çalışır satıcı hakkında bilgim yok Hepsiburada sitesinden alabilirsin güvenilir olsun istiyorsan.
Teşekkürler.

Hocam son bir soru daha sorabilir miyim, bu Keenetic Extra modellerinin yeni ve eski üretim versiyonları oluyormuş model kodları farklıymış Carrier için de böyle bir durum var mı yoksa sadece tek versiyonu mu var?

Tek olması lazım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…