S songandalf Centipat Katılım 27 Temmuz 2023 Mesajlar 47 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Kasım 2024 #1 DX3300-T1 modem ve Türk Telekom kullanıcısıyım. Modemde DNS değiştirmeye çalıştım ama başaramadım. Yardım ederseniz çok teşekkür ederim. Son düzenleyen: Moderatör: 13 Kasım 2024
DX3300-T1 modem ve Türk Telekom kullanıcısıyım. Modemde DNS değiştirmeye çalıştım ama başaramadım. Yardım ederseniz çok teşekkür ederim.
Einstein Zettapat Katkıda Bulunan Üzgün Surat Psikoloğu 1000'e Doğru Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Hayalet Sürücü Katılım 29 Temmuz 2023 Mesajlar 28.100 Çözümler 597 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Kasım 2024 #2 songandalf dedi: DX3300-T1 modem ve Türk Telekom kullanıcısıyım. Modemde DNS değiştirmeye çalıştım ama başaramadım. Yardım ederseniz çok teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla... Modem arayüzüne girin. Sağ üstteki üç çizgiye tıklayın. Ağ ayarı kısmına girip genişbant kısmına tıklayıp ekran görüntüsü atın.
songandalf dedi: DX3300-T1 modem ve Türk Telekom kullanıcısıyım. Modemde DNS değiştirmeye çalıştım ama başaramadım. Yardım ederseniz çok teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla... Modem arayüzüne girin. Sağ üstteki üç çizgiye tıklayın. Ağ ayarı kısmına girip genişbant kısmına tıklayıp ekran görüntüsü atın.
S songandalf Centipat Katılım 27 Temmuz 2023 Mesajlar 47 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Kasım 2024 #3 Pardon hocam ceza yedim yazım hatasından biraz geç yazıyorum SS alıyorum ama şu an yükleyemiyorum birkaç saati içinde yenden atmaya deneyeceğim. Einstein dedi: Modem arayüzüne girin. Sağ üstteki üç çizgiye tıklayın. Ağ ayarı kısmına girip genişbant kısmına tıklayıp ekran görüntüsü atın. Genişletmek için tıkla... hocam biraz geç oldu ama pardon @Einstein hocam müsait olunca bakar mısınız? Son düzenleme: 13 Kasım 2024
Pardon hocam ceza yedim yazım hatasından biraz geç yazıyorum SS alıyorum ama şu an yükleyemiyorum birkaç saati içinde yenden atmaya deneyeceğim. Einstein dedi: Modem arayüzüne girin. Sağ üstteki üç çizgiye tıklayın. Ağ ayarı kısmına girip genişbant kısmına tıklayıp ekran görüntüsü atın. Genişletmek için tıkla... hocam biraz geç oldu ama pardon @Einstein hocam müsait olunca bakar mısınız?
Einstein Zettapat Katkıda Bulunan Üzgün Surat Psikoloğu 1000'e Doğru Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Hayalet Sürücü Katılım 29 Temmuz 2023 Mesajlar 28.100 Çözümler 597 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Kasım 2024 #4 songandalf dedi: Pardon hocam ceza yedim yazım hatasından biraz geç yazıyorum SS alıyorum ama şu an yükleyemiyorum birkaç saati içinde yenden atmaya deneyeceğim. Eki Görüntüle 2351135 Hocam biraz geç oldu ama pardon. @Einstein hocam müsait olunca bakar mısınız? Genişletmek için tıkla... İnternet_dsl kısmından değiştir simgesine tıklayın. Ekran görüntüsü atın.
songandalf dedi: Pardon hocam ceza yedim yazım hatasından biraz geç yazıyorum SS alıyorum ama şu an yükleyemiyorum birkaç saati içinde yenden atmaya deneyeceğim. Eki Görüntüle 2351135 Hocam biraz geç oldu ama pardon. @Einstein hocam müsait olunca bakar mısınız? Genişletmek için tıkla... İnternet_dsl kısmından değiştir simgesine tıklayın. Ekran görüntüsü atın.
S songandalf Centipat Katılım 27 Temmuz 2023 Mesajlar 47 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Kasım 2024 #5 evet hocam Einstein dedi: İnternet_dsl kısmından değiştir simgesine tıklayın. Ekran görüntüsü atın. Genişletmek için tıkla...
evet hocam Einstein dedi: İnternet_dsl kısmından değiştir simgesine tıklayın. Ekran görüntüsü atın. Genişletmek için tıkla...
Einstein Zettapat Katkıda Bulunan Üzgün Surat Psikoloğu 1000'e Doğru Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Hayalet Sürücü Katılım 29 Temmuz 2023 Mesajlar 28.100 Çözümler 597 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Kasım 2024 #6 songandalf dedi: Eki Görüntüle 2351780 Eki Görüntüle 2351783 Evet hocam. Genişletmek için tıkla... DNS sunucusu kısmından aşağıdaki statik DNS adresini kullan seçeneğini seçebiliyor musun?
songandalf dedi: Eki Görüntüle 2351780 Eki Görüntüle 2351783 Evet hocam. Genişletmek için tıkla... DNS sunucusu kısmından aşağıdaki statik DNS adresini kullan seçeneğini seçebiliyor musun?
S songandalf Centipat Katılım 27 Temmuz 2023 Mesajlar 47 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Kasım 2024 #7 Einstein dedi: DNS sunucusu kısmından aşağıdaki statik DNS adresini kullan seçeneğini seçebiliyor musun? Genişletmek için tıkla... hayır Bir şekilde tıkladım hocam ama sayıları değiştiremiyorum.
Einstein dedi: DNS sunucusu kısmından aşağıdaki statik DNS adresini kullan seçeneğini seçebiliyor musun? Genişletmek için tıkla... hayır Bir şekilde tıkladım hocam ama sayıları değiştiremiyorum.
Einstein Zettapat Katkıda Bulunan Üzgün Surat Psikoloğu 1000'e Doğru Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Hayalet Sürücü Katılım 29 Temmuz 2023 Mesajlar 28.100 Çözümler 597 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Kasım 2024 #8 songandalf dedi: Hayır. Bir şekilde tıkladım hocam ama sayıları değiştiremiyorum. Genişletmek için tıkla... Ekran görüntüsü atar mısın?
songandalf dedi: Hayır. Bir şekilde tıkladım hocam ama sayıları değiştiremiyorum. Genişletmek için tıkla... Ekran görüntüsü atar mısın?
S songandalf Centipat Katılım 27 Temmuz 2023 Mesajlar 47 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Kasım 2024 #9 Einstein dedi: Ekran görüntüsü atar mısın? Genişletmek için tıkla... Şu an tik otomatik ala geri döndü.
Einstein dedi: Ekran görüntüsü atar mısın? Genişletmek için tıkla... Şu an tik otomatik ala geri döndü.
Einstein Zettapat Katkıda Bulunan Üzgün Surat Psikoloğu 1000'e Doğru Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Hayalet Sürücü Katılım 29 Temmuz 2023 Mesajlar 28.100 Çözümler 597 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Kasım 2024 #10 songandalf dedi: Eki Görüntüle 2351872 Şu an tik otomatik ala geri döndü. Genişletmek için tıkla... İnternet servis sağlayıcılarının verdikleri modemlerde yazılım kısıtlaması oluyor. O yüzden değiştiremiyorsun maalesef.
songandalf dedi: Eki Görüntüle 2351872 Şu an tik otomatik ala geri döndü. Genişletmek için tıkla... İnternet servis sağlayıcılarının verdikleri modemlerde yazılım kısıtlaması oluyor. O yüzden değiştiremiyorsun maalesef.