S songandalf Centipat Katılım 27 Temmuz 2023 Mesajlar 47 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Kasım 2024 #11 Einstein dedi: İnternet servis sağlayıcılarının verdikleri modemlerde yazılım kısıtlaması oluyor. O yüzden değiştiremiyorsun maalesef. Genişletmek için tıkla... Yardımlarınız için teşekkür ederim bir sorum daha var hocam başka bir modeme geçersem o modemde değiştirebilir miyim peki.
Einstein dedi: İnternet servis sağlayıcılarının verdikleri modemlerde yazılım kısıtlaması oluyor. O yüzden değiştiremiyorsun maalesef. Genişletmek için tıkla... Yardımlarınız için teşekkür ederim bir sorum daha var hocam başka bir modeme geçersem o modemde değiştirebilir miyim peki.
Einstein Zettapat Katkıda Bulunan Üzgün Surat Psikoloğu 1000'e Doğru Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Hayalet Sürücü Katılım 29 Temmuz 2023 Mesajlar 28.100 Çözümler 597 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Kasım 2024 #12 songandalf dedi: Yardımlarınız için teşekkür ederim bir sorum daha var hocam başka bir modeme geçersem o modemde değiştirebilir miyim peki. Genişletmek için tıkla... Ağ ayarı kısmından ev ağına tıklayıp az aşağı inip ekran görüntüsü atar mısın?
songandalf dedi: Yardımlarınız için teşekkür ederim bir sorum daha var hocam başka bir modeme geçersem o modemde değiştirebilir miyim peki. Genişletmek için tıkla... Ağ ayarı kısmından ev ağına tıklayıp az aşağı inip ekran görüntüsü atar mısın?
S songandalf Centipat Katılım 27 Temmuz 2023 Mesajlar 47 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Kasım 2024 #13 Einstein dedi: Ağ ayarı kısmından ev ağına tıklayıp az aşağı inip ekran görüntüsü atar mısın? Genişletmek için tıkla...
Einstein dedi: Ağ ayarı kısmından ev ağına tıklayıp az aşağı inip ekran görüntüsü atar mısın? Genişletmek için tıkla...
Einstein Zettapat Katkıda Bulunan Üzgün Surat Psikoloğu 1000'e Doğru Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Hayalet Sürücü Katılım 29 Temmuz 2023 Mesajlar 28.100 Çözümler 597 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Kasım 2024 #14 songandalf dedi: Eki Görüntüle 2351886 Genişletmek için tıkla... DNS değerleri kısmından statik kısmına tıklayınca DNS değiştirebiliyor musun?
songandalf dedi: Eki Görüntüle 2351886 Genişletmek için tıkla... DNS değerleri kısmından statik kısmına tıklayınca DNS değiştirebiliyor musun?
S songandalf Centipat Katılım 27 Temmuz 2023 Mesajlar 47 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Kasım 2024 #15 Einstein dedi: DNS değerleri kısmından statik kısmına tıklayınca DNS değiştirebiliyor musun? Genişletmek için tıkla... Yazabiliyorum hocam.
Einstein dedi: DNS değerleri kısmından statik kısmına tıklayınca DNS değiştirebiliyor musun? Genişletmek için tıkla... Yazabiliyorum hocam.
Einstein Zettapat Katkıda Bulunan Üzgün Surat Psikoloğu 1000'e Doğru Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Hayalet Sürücü Katılım 29 Temmuz 2023 Mesajlar 28.100 Çözümler 597 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Kasım 2024 #16 songandalf dedi: Yazabiliyorum hocam. Genişletmek için tıkla... O kısımdan DNS değiştirmeyi deneyin.
S songandalf Centipat Katılım 27 Temmuz 2023 Mesajlar 47 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Kasım 2024 #17 Einstein dedi: O kısımdan DNS değiştirmeyi deneyin. Genişletmek için tıkla... Yaptım hocam oldu sağ olun.
Einstein dedi: O kısımdan DNS değiştirmeyi deneyin. Genişletmek için tıkla... Yaptım hocam oldu sağ olun.
Einstein Zettapat Katkıda Bulunan Üzgün Surat Psikoloğu 1000'e Doğru Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Hayalet Sürücü Katılım 29 Temmuz 2023 Mesajlar 28.100 Çözümler 597 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Kasım 2024 #18 songandalf dedi: Yaptım hocam oldu sağ olun. Genişletmek için tıkla... Rica ederim.