ZyXEL Ethernet Bağlı Değil Sorunu

EternalAll

Megapat
Bugün internetimde sorun olduğu için resetledim. Ayarları bilgisayardan yapacaktım fakat kablo takılı olmasına rağmen ethernet bağlı değil yazıyor. Mecbur telefondan bağlanıp 192.168.1.1 girip genişbant- 3. bölüme kullanıcı adı sifre girdim.

Şu an internet geldi ama sadece kablosuz olarak var. Bilgisayara nasıl bağlantı-ayar yapabilirim?

Edit: Galiba ethernet kablosunda sorun var.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bilgisayara elle ıp tanımlaması da yapılmış olabilir onu da kontrol edebilirsin kardeşim.

Hocam nereden kontrol edebilirim bilgisayar kullanımında bilgim kısıtlı. Ethernet kablosunu degistirdim ama düzelmedi.

Modemi açıp kapayinca bilgisayar sağ alttaki isaret uyarı şeklinde bağlanmayı deniyor sonra çarpı seklinde oluyor. Ağ kablosu takılı değil olarak gözüküyor.

Hiçbir şekilde modem arayüzüne giriş yapamıyorum sadece kablosuz oluyor şuan bağlanıyorum telefondan. Mecbur teknik servis vs cagiricam galiba.

Bilgisayarın ağ ve paylaşım merkezini açıp yerel ağ bağlantısına sağ tıklayıp özellikler kısmına gel. İnternet protokolü sürüm 4 kısmına çift tıklayıp açılır pencerede yer alan ıp adresi ve dns sunucularını otomatik olarak işaretli olup olmadığına bak. Bir de ethernet kartını güncellemeyi dene mutlaka.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı