ZyXEL fiber modem IP adresi nasıl değiştirilir?

WizardTR

Hectopat
Merhaba arkadaşlar, ben modem IP'mi değiştirmek istiyorum ama modemi 5'tir resetliyorum belirli süre aralıklarla IP bir türlü değişmiyor. IP değişmesi zor mu neden değişmiyor? Dinamik IP kullanıyorum ZyXEL fiber modem kullanıyorum.

Aslında modem açılıp kapandığında sabit IP kullanmıyorsanız değişmesi gerekir. İnternete what is my IP yazarsanız değiştiğini görmeniz gerekir ama değişmiyorsa ve IP değişken ayarındaysa ISS inize danışmayı deneyebilirsiniz. Bu dediğim ADSL ve VDSL bakır kablolar için geçerli fiberde deneme imkanım olmadı belki onunla alakalıdır.

Hocam modemle alakası yok bu durumun servis sağlayıcınızı arayıp sorabilirsiniz durumu.

CGN IP'den cikmaya mi calisiyorsunuz? Superonline kullanicisiysaniz biraz zor.
Netspeed kullanıyorum hocam.

Hocam modemle alakası yok bu durumun servis sağlayıcınızı arayıp sorabilirsiniz durumu.
Hocam sordum ancak modemi resetleyin diyo resetliyom kaçtır değişmiyo.

Çok uğraşmadan VPN kullanabilirsin.
Zaten oyuna giremediğim için ip değiştirmek istiyorum hocam. Proxies ayarlarında server diye bişey yes olarak işaretliymiş ondan giremiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…