ZyXEL modem internet ışığı kırmızı yanıyor

yusufiii

Decapat
Daha fazla  
Wi-Fi'de birkaç gündür sürekli kopmalar vesaireler oluyordu. Bu sabahta belki düzelir diye Wi-Fi'yi ve yanındaki diğer cihazın (ismini bilmiyorum) tuşlarından kapadım. Kabloları sök tak yaptım. Tekrar çalıştırınca küçük cihazda loş ışığı kırmızı, Wi-Fi'de ise Wi-Fi ışığı kırmızıya döndü.
Daha sonrasında Wi-Fi'ya hard reset yaptım hala aynı ışık yanıyor. WAN kablosunu lan portuna takdım internette yazan her şeyi yaptım ama olmadı.

IMG_1904.jpeg

Bu ışık birkaç dakika içinde yeşile dönerse sorun yok demektir ancak dönmezse internet sağlayıcınızla iletişime geçin onlarla alakalı sorun. Aynı modemi kullanıyorum.

O küçük cihaz bir ont fiber ışığı elektriğe çeviren bir cihaz olarak tarif edebilirim muhtemelen o cihaza giren fiber kabloda bir sıkıntı var o yüzden los yakmış cihaz Pon yanması gerekiyor.

Bu ışık birkaç dakika içinde yeşile dönerse sorun yok demektir ancak dönmezse internet sağlayıcınızla iletişime geçin onlarla alakalı sorun. Aynı modemi kullanıyo

Bu ışık birkaç dakika içinde yeşile dönerse sorun yok demektir ancak dönmezse internet sağlayıcınızla iletişime geçin onlarla alakalı sorun. Aynı modemi kullanıyorum.
valla ilk geldiği gün de kablosuz bağlantı yapınca kopma vesaire gene oluyordu dün de ethernet ile bağlanırken ilk defa koptuğuna şahit oldum sonra aç kapa yaptım.Türk net i de aradım yetkili kişiyi yönlendircem dedi aramadı daha

valla ilk geldiği gün de kablosuz bağlantı yapınca kopma vesaire gene oluyordu dün de ethernet ile bağlanırken ilk defa koptuğuna şahit oldum sonra aç kapa yaptım.Türk net i de aradım yetkili kişiyi yönlendircem dedi aramadı daha
Ben de aynı sorunu yaşamıştım 2 gün internet yoktu. Modemden kaynaklı sanıyordum fakat sağlayıcı ile alakalıymış. Modemi en az 2-3 kere sıfırlamışımdır. GıbırNet'i aradım yetkili ne dediyse yaptım bir şey olmadı. Sonraki gün sabahı internet gelmişti. Arada böyle kesilmeler olabiliyor.

Ben de aynı sorunu yaşamıştım 2 gün internet yoktu. Modemden kaynaklı sanıyordum fakat sağlayıcı ile alakalıymış. Modemi en az 2-3 kere sıfırlamışımdır. GIBIRNet'i aradım yetkili ne dediyse yaptım bir şey olmadı. Sonraki gün sabahı internet gelmişti. Arada böyle kesilmeler olabiliyor.

Ne güzel Metro Exodus indirmiştim save kayıt olmuyor diye oynamadım 😔

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı