D dikkatet3806 Centipat Katılım 1 Nisan 2020 Mesajlar 631 Makaleler 2 26 Ağustos 2020 #1 ZyXEL modem aldım. Gelişmiş bant üzerinden kullanıcı adı ve şifre giriyorum fakat @SupervisorBerk yazmam gereken yer yok. O yüzden internet gelmiyor. Ne yapmam gerekiyor? @ İşareti kullanıcı adının yanında olması gerekiyor.
ZyXEL modem aldım. Gelişmiş bant üzerinden kullanıcı adı ve şifre giriyorum fakat @SupervisorBerk yazmam gereken yer yok. O yüzden internet gelmiyor. Ne yapmam gerekiyor? @ İşareti kullanıcı adının yanında olması gerekiyor.
EddieTheHero Megapat Katılım 11 Mayıs 2017 Mesajlar 214 26 Ağustos 2020 #2 @ bu işareti kendin koymayı dene.
D dikkatet3806 Centipat Katılım 1 Nisan 2020 Mesajlar 631 Makaleler 2 26 Ağustos 2020 #3 EddieTheHero dedi: @ bu işareti kendin koymayı dene. Genişletmek için tıkla... Deniyorum da olmuyor. Normalde kullanıcı adının hemen yanında olması lazım.
EddieTheHero dedi: @ bu işareti kendin koymayı dene. Genişletmek için tıkla... Deniyorum da olmuyor. Normalde kullanıcı adının hemen yanında olması lazım.