Polodaki_adam Kilopat Katılım 23 Kasım 2014 Mesajlar 82 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ocak 2017 #1 Arkadaşlar ben 1 yıl önce kardeşimin wifi girmesini bir şekilde engelledim şimdi nasıl kaldıracağımı bilmiyorum. Modem zyxel, kardeşimin laptopunda diğer tüm alandaki internetleri görüyor bizim evdekini görmüyor. Bunu nasıl kaldırabilirim? Son düzenleyen: Moderatör: 9 Ocak 2017
Arkadaşlar ben 1 yıl önce kardeşimin wifi girmesini bir şekilde engelledim şimdi nasıl kaldıracağımı bilmiyorum. Modem zyxel, kardeşimin laptopunda diğer tüm alandaki internetleri görüyor bizim evdekini görmüyor. Bunu nasıl kaldırabilirim?
Muhammet DİNÇER Hectopat Katılım 23 Eylül 2014 Mesajlar 143 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ocak 2017 #2 Bunu modemden engelleyemezsin kişi bazlı olarak. Sadece bilgisayar üzerindeki kablosuz ayarlarını kontrol edebilirsin.
Bunu modemden engelleyemezsin kişi bazlı olarak. Sadece bilgisayar üzerindeki kablosuz ayarlarını kontrol edebilirsin.
U Umutmeister Ziyaretçi 13 Ocak 2017 #3 Modeminize güncel yazılım yükleyip, fabrika ayarları sıfırlayıp tekrar kontrol edin.