ZyXEL nasıldır?

misscuriosity10

Hectopat
Zyxel modem kullanıcıları memnuniyet durumlarını bizlerle paylaşabilir mi? Zyxel modemleri kaliteli midir? Teknik servis desteği nasıldır? Satın almaya değer mi?

Zyxel modem kullanıcıları memnuniyet durumlarını bizlerle paylaşabilir mi? Zyxel modemleri kaliteli midir? Teknik servis desteği nasıldır? Satın almaya değer mi?
3.5-4 yıldır kullanıyorum bu son zamanlarda biraz sıkıntı yaratmaya başladı bunun dışında da çok sorun yaşamadım. Yaşadığımda ise müşteri temsilcileri ile iletişime geçip hallettim.

Güzel modemdir, uzun süre dayanıyor.
Benim eskiden Huawei modem vardı, sürekli reset atıp duruyordu. ZyXEL iyidir.

4 yıldır Zyxel 3312 B10B modelini kullanıyorum. Kablolu olarak zaten sıkıntı yok fakat Wi-Fi olarak Millenicom'a geçip 35 mbit internet alınca biraz sıkıntı yaratmaya başladı. Önceden 16 mbit alıyordum iyiydi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…