M merabalarefenim Centipat Katılım 15 Ocak 2020 Mesajlar 157 29 Şubat 2020 #1 Modemi resetledim. Tüm şifreleri denedim fakat giremedim. Şifreyi değiştireceğim, o yüzden giriyorum. Dağıtıcı modemim bu arada, yani 2. modem. Yardımlarınızı bekliyorum.
Modemi resetledim. Tüm şifreleri denedim fakat giremedim. Şifreyi değiştireceğim, o yüzden giriyorum. Dağıtıcı modemim bu arada, yani 2. modem. Yardımlarınızı bekliyorum.
KEKWpat.net Megapat Katılım 13 Mart 2016 Mesajlar 255 Çözümler 3 2 Mart 2020 #2 Kullanıcı Adı : admin Şifre : 1234 Bunu denerseniz olacaktır diye düşünüyorum. Modem resetlendiğinde arayüz kullanıcı adı ve şifresi dahil tüm bilgileri fabrika ayarlarına döner.
Kullanıcı Adı : admin Şifre : 1234 Bunu denerseniz olacaktır diye düşünüyorum. Modem resetlendiğinde arayüz kullanıcı adı ve şifresi dahil tüm bilgileri fabrika ayarlarına döner.
M merabalarefenim Centipat Katılım 15 Ocak 2020 Mesajlar 157 2 Mart 2020 #3 KEKWpat.net dedi: Kullanıcı Adı : admin Şifre : 1234 Bunu denerseniz olacaktır diye düşünüyorum. Modem resetlendiğinde arayüz kullanıcı adı ve şifresi dahil tüm bilgileri fabrika ayarlarına döner. Genişletmek için tıkla... Aklıma geldi değiştireyim dedim. Eğer değiştirmek istersem müşteri hizmetlerini ararım.
KEKWpat.net dedi: Kullanıcı Adı : admin Şifre : 1234 Bunu denerseniz olacaktır diye düşünüyorum. Modem resetlendiğinde arayüz kullanıcı adı ve şifresi dahil tüm bilgileri fabrika ayarlarına döner. Genişletmek için tıkla... Aklıma geldi değiştireyim dedim. Eğer değiştirmek istersem müşteri hizmetlerini ararım.
KEKWpat.net Megapat Katılım 13 Mart 2016 Mesajlar 255 Çözümler 3 2 Mart 2020 #4 merabalarefenim dedi: Aklıma geldi değiştireyim dedim. Eğer değiştirmek istersem müşteri hizmetlerini ararım. Genişletmek için tıkla... Modem arayüzünün kullanıcı adını ve şifresini değiştirmek için bir yere müracaat etmenize gerek yok. Modeminizin arayüzünden bunu değiştirebilirsiniz.
merabalarefenim dedi: Aklıma geldi değiştireyim dedim. Eğer değiştirmek istersem müşteri hizmetlerini ararım. Genişletmek için tıkla... Modem arayüzünün kullanıcı adını ve şifresini değiştirmek için bir yere müracaat etmenize gerek yok. Modeminizin arayüzünden bunu değiştirebilirsiniz.