Zyxel NBG-418N v2 çalışma modu ve kurulum

Orhan YILMAZ

Kilopat
Yer
Ankara
Daha fazla  
Meslek
Bilgisayar Mühendisi
Evimde internetin ulaşamadığı bir yerde masaüstü bilgisayar kullanıyorum. O alanda internet kullanabilmek için access point, universal repeater ve router gibi çalışma modları olan bu ürünü aldım ancak kurulumu yapamadım.

Sormak istediğim ilk soru şu hangi modu kullanacağım. Yani internetin ulaşamadığı odada masaüstü bilgisayarımla bu ürüne kablolu bağlanmak istiyorum. Modem alt katta duracak.
İkinci sorum ise kurulum nasıl yapılacak? Kullanım klavuzunda anlatılanları 3 4 kez yaptım ama çalıştıramadım. Teşekkürler şimdiden @Recep Baltaş.

Son düzenleyen: Moderatör:
Eğer ana modemden interneti bu cihaza kablo ile alacaksan Erişim Noktası olarak, kablosuz olarak alacaksan Evrensel Tekrarlayıcı olarak kuracaksın. Cihaz her 2 modda da interneti kablolu veya kablosuz olarak dağıtmaktadır. Önemli olan interneti nasıl alacağındır. Dökümanını buldum şurdan inceleyebilirsin.

ftp://ftp.zyxel.com.tr/ZyXEL_URUNLERI/KABLOSUZ_AG_URUNLERI/NBG-418N%20v2/Turkce_Kurulum_Dokumani/ZyXEL-sm-nbg418n-v2-a5-kilavuz-12.02.2015.pdf

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…