Ben bugün zyxel p-1202-t10B modem aldım. Bu modemi PC'me ethernetle bağladım ve kurulum yapmadığım için haliyle başta dsl ve internet ışıkları yanmıyordu. Girdim netten 192 li siteye kullancı adımı sifremi yazdım ve dsl ve internet ışığı yandı. Fakat internet ışığı kırmızı yanıyordu ve sınırlı bağlantı olarak gösteriyordu.
Aradım dsmart neti ,zyxel i arayıp kurulumu yaptırın dedi. Aradım zyxel i onlar anlattı yaptıklarım hepsi aynıydı yine olmadı. Driver güncelleme modem resleme falan herşeyi denedim yinede olmadı bir çözümü var mıdır. Bu arada eski modemi resledim tekrar kullancı adı sifremi girdim o çalıştı.
Kullanıcı adı mın sonuna gerekli kısmı ekledim yani smileadsl.net kısmını
Kurulum sihirbazını kullandım dediğin gibi arayüzün sağ üstünde bulunuyor.
Splitter'ı da doğru bağladım üstünde bilgisayar resmi var kablo ona bağlı diğerinde telefon resmi var zaten ona takınca dsl ve internet ışığı yanmıyor.
Onun dışında biraz araştırdım bu zyxel modemlerde voltaj sorunları olabiliyormuş ve birşey farkettim, bu internet ışığı ara ara yeşil oluyor ve bazende sınırlı bağlantı yerini normal bağlantıya alıyor (Tabi bu ışık yeşil olunca olmuyor). Ama o normal bağlantıda yinede internete bağlanamıyorum.