Zyxel P-660N-T1A Download problemi

Charisma

Hectopat
Yeni almış olduğm zyxel P-660N-T1A modemde dowland hızı cok düşük. 5 yıl kullandığım eski airties modemde 900 KB 800 KB ile bir dosya indirirken bu modemle 150 KB gecemiyorum. Hatta dahada düşük seviyerlde. Bazı forumlarda Qos ayarlarıyla oynayıp bunun halledilebileceğini söylendi. Bunun için ne yapabilirim ?

1. Antivirüs kullanıyormusun,
2. Modeme bağlı başka Bilgisayar var mı?,
3. Modeme bağlanan switch veya diğer başka aktarma yapan bir aygıt varmı?.

1. soru evet ise tarama yaptırın virüs çıkarsa temizleyin,
2. soru Evet ise Modemden bağlantılarını kesin(ethernet kablosu)
3. Evet ise Aktarma Yapılan aygıt/aygıtları çıkartıp Sadece Modeme Senin bilgisayarın Bağlı olsun ve Modeme giden splitter ve switchleri çıkartıp rj11 kablosunu direk modeme bağlayıp, Ethernet kablosunu da Modeme bağlayıp kendi bilgisayarına Takın.

Sonra Modeme Reset tuşu ile reset atın ve bu firmware ile gücelleyin modemi:

ftp://ftp2.zyxel.com/P-660N-T1A/firmware/P-660N-T1A_3.40(BYI.0)C0.rar

Bundan Sonra ADSL bilgilerinizi modem arayüzüne girip ayarladıkdan sonra modem kapanıp açılacaktır eğer kapanamz se kapatma tuşuna basıp kapatın 10 sn bekleyip tekrar açın ve hızı kontrol edin. Eğer hız düzeldi ise Diğer bilgisayarları da bağlayabilirsin, Eğer düzelmedi ise servis sağlayıcını arayıp durumu bildirin.

Düzeldikden sonra hız düşerse normal bir durum olup sorun yapcak birşey yoktur.

Abi eline sağlık cok güzel anlatmışında bazı söylediklerini anlayamadım.

1. Virüs taraması yaptım.
2. Masaüstüm var sadece bir de wlanda notebook'la bağlanıyorum.
3. Önceden 3 kişi kullanıyorduk daha sonra ayrıldık. İnterneti çoğaltıcı denilen bir aygıtla kullanıyorum. Masüstünde diğer dediklerini bir türlü anlayamadım sende problem değilde benim bilgi eksikliğimden kaynaklanıyor. Bunları şema (resim video vs.) halinde gösterebilir misin? Bu da biraz zor sanırım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu konuda verilen yazılım güncellemesi "doping adsl" in verdiği modem için geçerli mi acaba ?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu konuda verilen yazılım güncellemesi "doping adsl" in verdiği modem için geçerli mi acaba ?
Model doğru ise kullanabilirsin. Ancak doping'in verdiği model w modeli olduğu gözüküyor. Model yanlış ise doğruyu yazın ve şuan ki bulunan sürümü yüksek ise güncellemeyin.

Modemin tam ismi aşağıdaki gibi ve dopin adsl ile aldım. Bunun en son çıkan güncellemesi nedir acaba ?
P-660N-T1A IPv6

Bende de bü sürüm yüklü fakat ceo telefonu ile internete girdiğimde ip çakışması oluyor. Modeme 2 pc 2 telefon bağlı ancak bu cihazlarda bazen ip çakışması oluyor. Modemi kapatıp açınca durum düzeliyor ama.

Modeme reset atın. Restart değil dikkat reset atıp sadece ISS id şifrenizi girip Kablosuz ayarlarından Şifreleme türü WPA2 deneyin bununla yine aynısı olursa WEP türü ile şifre oluşturup deneyin. Diğer ayarları kurcalamayın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…