Comet91 Centipat Katılım 31 Temmuz 2024 Mesajlar 38 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Mart 2025 #1 İyi sosyaller, NextDNS'in verdiği iki sunucuyu Router'ın DNS ayarına girmeme rağmen ağa bağlı olan aygıtlarda NextDNS gözükmüyor, ne yapmam gerekiyor?
İyi sosyaller, NextDNS'in verdiği iki sunucuyu Router'ın DNS ayarına girmeme rağmen ağa bağlı olan aygıtlarda NextDNS gözükmüyor, ne yapmam gerekiyor?
ExplosiveTR Hectopat Katılım 1 Şubat 2020 Mesajlar 379 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Mart 2025 #2 Şuan bende bunla uğraşıyorum Artı 0 Eksi
KS KS Comet91 Centipat Katılım 31 Temmuz 2024 Mesajlar 38 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Mart 2025 #3 ExplosiveTR dedi: Şu an bende bununla uğraşıyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam güvenli değil diyorlar birkaç yerde gördüm şifre falan çalıyor diyorlar bu doğru mu? Artı 0 Eksi
ExplosiveTR dedi: Şu an bende bununla uğraşıyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam güvenli değil diyorlar birkaç yerde gördüm şifre falan çalıyor diyorlar bu doğru mu?
ExplosiveTR Hectopat Katılım 1 Şubat 2020 Mesajlar 379 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Mart 2025 #4 Comet91 dedi: Hocam güvenli değil diyorlar birkaç yerde gördüm şifre falan çalıyor diyorlar bu doğru mu? Genişletmek için tıkla... SSL sertifikası olan siteler kullanırsan güvenilir olmayan bir DNS bile çalamaz. Artı 0 Eksi
Comet91 dedi: Hocam güvenli değil diyorlar birkaç yerde gördüm şifre falan çalıyor diyorlar bu doğru mu? Genişletmek için tıkla... SSL sertifikası olan siteler kullanırsan güvenilir olmayan bir DNS bile çalamaz.