T.t Hectopat Katılım 4 Mayıs 2021 Mesajlar 2.348 Çözümler 3 30 Eylül 2022 #1 Yardıma ihtiyacım var. Modemi resetledikten sonra modem arayüzünden broadbanddan düzenelemeye giriyorum PPP ınformation yok. Modem: ZyXEL T50b. Son düzenleyen: Moderatör: 30 Eylül 2022
Yardıma ihtiyacım var. Modemi resetledikten sonra modem arayüzünden broadbanddan düzenelemeye giriyorum PPP ınformation yok. Modem: ZyXEL T50b.
TurkNet Destek Ayşegül TurkNet Katılım 22 Kasım 2021 Mesajlar 5.135 Çözümler 120 Daha fazla Cinsiyet Kadın 1 Ekim 2022 #2 T.t dedi: Yardıma ihtiyacım var. Modemi resetledikten sonra modem arayüzünden broadbanddan düzenelemeye giriyorum PPP ınformation yok. Modem: ZyXEL T50b. Genişletmek için tıkla... Merhaba, yaşadığınız sorunu uzmanımızın kontrol edebilmesi için www.turk.net/oim sayfamızdan destek kaydı oluşturabilir misiniz?
T.t dedi: Yardıma ihtiyacım var. Modemi resetledikten sonra modem arayüzünden broadbanddan düzenelemeye giriyorum PPP ınformation yok. Modem: ZyXEL T50b. Genişletmek için tıkla... Merhaba, yaşadığınız sorunu uzmanımızın kontrol edebilmesi için www.turk.net/oim sayfamızdan destek kaydı oluşturabilir misiniz?
T.t Hectopat Katılım 4 Mayıs 2021 Mesajlar 2.348 Çözümler 3 1 Ekim 2022 #3 @TurkNet Destek Ayşegül Sorunu çözdüm. Modem kurulumu gerekiyormuş. Vlan ayarında PPPoE yaptım. O bölüm açıldı. Kurulumu yaptım. Sorunum düzeldi.
@TurkNet Destek Ayşegül Sorunu çözdüm. Modem kurulumu gerekiyormuş. Vlan ayarında PPPoE yaptım. O bölüm açıldı. Kurulumu yaptım. Sorunum düzeldi.
TurkNet Destek Ayşegül TurkNet Katılım 22 Kasım 2021 Mesajlar 5.135 Çözümler 120 Daha fazla Cinsiyet Kadın 1 Ekim 2022 #4 T.t dedi: @TurkNet Destek Ayşegül Sorunu çözdüm. Modem kurulumu gerekiyormuş. Vlan ayarında PPPoE yaptım. O bölüm açıldı. Kurulumu yaptım. Sorunum düzeldi. Genişletmek için tıkla... Sorunun çözümlendiğine sevindim Keyifli kullanımlar dilerim
T.t dedi: @TurkNet Destek Ayşegül Sorunu çözdüm. Modem kurulumu gerekiyormuş. Vlan ayarında PPPoE yaptım. O bölüm açıldı. Kurulumu yaptım. Sorunum düzeldi. Genişletmek için tıkla... Sorunun çözümlendiğine sevindim Keyifli kullanımlar dilerim