Türk Telekom taahhütümün bitmesine çok az bir zaman kaldı. NetSpeed'e geçmeyi düşünüyorum ve bulunduğum ev 75 Mpbs internet destekliyor. Modemim ise Türk Telekom'un verdiği modem. Linkini bırakıcam fakat birkaç sorum olacak.
1- NetSpeed'e geçtiğimde bu modemi kullanabilir miyim, sorun çıkartır mı?
2- Evim 75 Mbps destekliyor demiştim. Modemin özelliklerinde kablosuz bağlantı hızı olarak 300 Mbps yazıyor fakat bir şey anlayamadım. Bu modem ile evimin desteklediği 75 Mbps'i tam verimli bir şekilde kullanabilir miyim?
Kullanabilirsin ama NetSpeed gibi şirketlere çok güvenme sorun çıkarabiliyorlar onun yerine Türksat Kablonet'e geçebilirsin. Ben ayda 80tlye 50mbps 150gb+KabloTv premium kullanıyorum. Önerebilirim.
Kullanabilirsin ama NetSpeed gibi şirketlere çok güvenme sorun çıkarabiliyorlar onun yerine Türksat Kablonet'e geçebilirsin. Ben ayda 80tlye 50mbps 150gb+KabloTv premium kullanıyorum. Önerebilirim.
Taahhütlü ve kotalı internet istemiyorum. Firmayı kullanan çok kişi var ve çoğu da memnun. Memnun olmayan da var fakat taahhütsüz olduğu için 2 ay kadar denemeyi düşünüyorum. Sıkıntı olmazsa da devam edeceğim.