K kanarya676 Hectopat Katılım 1 Haziran 2012 Mesajlar 1 Yer mersin Daha fazla Meslek ögrenci 16 Mart 2018 #11 arkadaşlar bu şekilde yaparsanız giriş yapabilirsiniz. kullanıcı adı: admin şifre: turktelekom
AnılDemir Hectopat Katılım 21 Mayıs 2018 Mesajlar 1 21 Mayıs 2018 #12 Zyxel VMG 3312 B10A modemim ile Türknetten internet bağlattım kurulumu yaptım ve bir gün kullandım ve şuanda kullanamıyorum 192.168.1.1 adresine giremiyorum. İnternette çözümünü bulamadım. Yardımcı olabilecek birileri var mı?
Zyxel VMG 3312 B10A modemim ile Türknetten internet bağlattım kurulumu yaptım ve bir gün kullandım ve şuanda kullanamıyorum 192.168.1.1 adresine giremiyorum. İnternette çözümünü bulamadım. Yardımcı olabilecek birileri var mı?
astechh Kilopat Katılım 26 Haziran 2018 Mesajlar 10 2 Ağustos 2018 #13 kanarya676 dedi: arkadaşlar bu şekilde yaparsanız giriş yapabilirsiniz. kullanıcı adı: admin şifre: turktelekom Genişletmek için tıkla... Bu işe yaradı kardeşim teşekkürler.
kanarya676 dedi: arkadaşlar bu şekilde yaparsanız giriş yapabilirsiniz. kullanıcı adı: admin şifre: turktelekom Genişletmek için tıkla... Bu işe yaradı kardeşim teşekkürler.
hobisoft Decapat Katılım 24 Mart 2019 Mesajlar 1 24 Mart 2019 #14 odtümetu dedi: Arkadaşlar ben de VMG3312-B10B modeme sahibim yukardakileri hep denedim olmadı. Ne yapmalıyım? Genişletmek için tıkla... Kullanıcı ismi : admin Şifre : turktelekom Olacaktır diye tahmin ediyorum. Prensip değiştirmişler.
odtümetu dedi: Arkadaşlar ben de VMG3312-B10B modeme sahibim yukardakileri hep denedim olmadı. Ne yapmalıyım? Genişletmek için tıkla... Kullanıcı ismi : admin Şifre : turktelekom Olacaktır diye tahmin ediyorum. Prensip değiştirmişler.
Aliserin Femtopat Katılım 17 Eylül 2020 Mesajlar 1 17 Eylül 2020 #15 SypeR dedi: Eğer modeminiz TTNet ile birlikte verildi ise; Kullanıcı Adı: admin Kullanıcı Şifresi: ttnet Eğer modeminizi kendiniz aldı iseniz; Kullanıcı Adı: admin Kullanıcı Şifresi: (boş) bunu deneyin Kullanıcı Adı: admin Kullanıcı Şifresi: turktelekom olabilir. Genişletmek için tıkla...
SypeR dedi: Eğer modeminiz TTNet ile birlikte verildi ise; Kullanıcı Adı: admin Kullanıcı Şifresi: ttnet Eğer modeminizi kendiniz aldı iseniz; Kullanıcı Adı: admin Kullanıcı Şifresi: (boş) bunu deneyin Kullanıcı Adı: admin Kullanıcı Şifresi: turktelekom olabilir. Genişletmek için tıkla...
L Ledros Centipat Katılım 12 Aralık 2023 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Aralık 2024 #16 Hacı hepsini denedim olmuyor ne yapmam gerek.
Einstein Zettapat Katkıda Bulunan Üzgün Surat Psikoloğu 1000'e Doğru Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Hayalet Sürücü Katılım 29 Temmuz 2023 Mesajlar 28.104 Çözümler 597 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Aralık 2024 #17 Ledros dedi: Hacı hepsini denedim olmuyor ne yapmam gerek. Genişletmek için tıkla... Yeni konu açın yardımcı olurlar.
Ledros dedi: Hacı hepsini denedim olmuyor ne yapmam gerek. Genişletmek için tıkla... Yeni konu açın yardımcı olurlar.