ZyXEL VMG 3312 B10B Firmware Dosyaları ve Firmware Düşürme Kodları

• Konuyu başlatan Nokya
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 3
  • Görüntüleme 2.788

Nokya

Picopat
Makaleler
4
Yer
Plüton
Not: Modeminizde yaşanabilecek sorunlar için sorumluluk kabul etmiyorum.

Not2: Modemin yazılımını yaşadığım sorunlar için düşürürken bu kaynakla karşılaştım, 2D sürümünü yükledim ve işime yaradı. Bu yüzden dosyaları archive.org sitesine yükledim.

Not3: Bu dosyalar ve rehber sadece Zyxel VMG 3312 B10B modeline özeldir, diğer modemlerde denemeyiniz.

ZyXEL VMG3312 B10B 7D, 6D, 5D1 ve 2D sürümlü yazılımların toplandığı ZIP dosyası bu linkte: Zyxel VMG3312 B10B All Firmwares : Free Download, Borrow, and Streaming : Internet Archive

Kaynak archive.org'daki dosyanın açıklamasında yazıyor.

Firmware Güncelleme Menüsünü Aktif Etme Kodu:
[/URL]

TR069 ve TR064 kapatma kodları:
Kaynak archive.org'a yüklediğim dosyanın açıklamasında belirttiğim site.
TR069: pages/tabFW/tabFW.html?tabJson=../maintenance/tr069Client/tab.json&&tabIndex=0
TR064: pages/tabFW/tabFW.html?tabJson=../maintenance/tr064/tab.json&&tabIndex=0

Yardımcı videolar ve yazılar:
Firmware güncelleme menüsünü aktif etme:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

TR069 ve TR064 kapatma rehberi archive.org'a yüklediğim dosyanın açıklamasında belirttiğim site.

Son düzenleme:
Merhaba çok teşekkür ederim tam araştırdığım konu en gûncel şekilde sayenizde karşıma çıktı. 2d güncellemesini deneyeceğim. Benim asıl amacım DNS adreslerini değiştirebilmek. Normalde o bölümler pasif sağ tık incele yapıp disable olan yerleri enable yapıyorum ama gene kendi tanımlı DNS adresleri geri geliyor umarım bu sorunuma çare olur

Merhaba çok teşekkür ederim tam araştırdığım konu en gûncel şekilde sayenizde karşıma çıktı. 2d güncellemesini deneyeceğim. Benim asıl amacım DNS adreslerini değiştirebilmek. Normalde o bölümler pasif sağ tık incele yapıp disable olan yerleri enable yapıyorum ama gene kendi tanımlı DNS adresleri geri geliyor umarım bu sorunuma çare olur
Rica ederim

Not: Eğer modemin firmware sürümünü düşürdükten sonra arayüzdeki modemin resmi farklı çıkarsa (Örnek:
1737029196668.png
) endişelenmenize gerek yok. Bu bir sorun değildir, ilk sürümlerde VMG3312-B10B resmi yerine VMG3312-B10A resmi konulmuş.

B10B modelinin görünüşü ise şu şekilde:
1737029404767.png

Ayrıca operatörünüzden aldığınız kullanıcı adı ve şifreniz yoksa bu işlemleri yapmanızı önermem.

Not2: Eğer v14 bir süre sonra geri yükleniyorsa bu talimatları uygularken TR069 menüsündeki Any_WAN seçeneğini Multi_WAN olarak değiştirin.

ATM yazan: ADSL,
PTM yazan: VDSL,
Ethernet yazan: WAN portu ile (fiber) bağlantı.

Hangisini kullanıyorsanız onun haricinde bir şey işaretleyin.
Örnek: VDSL kullanıyorsanız Ethernet yazanı işaretleyebilirsiniz.

Son düzenleme:
Not: Modeminizde yaşanabilecek sorunlar için sorumluluk kabul etmiyorum.

Not2: Modemin yazılımını yaşadığım sorunlar için düşürürken bu kaynakla karşılaştım, 2D sürümünü yükledim ve işime yaradı. Bu yüzden dosyaları archive.org sitesine yükledim.

Not3: Bu dosyalar ve rehber sadece ZyXEL vmg 3312 B10b modeline özeldir, diğer modemlerde denemeyiniz.

ZyXEL VMG3312 B10b 7D, 6D, 5D1 ve 2D sürümlü yazılımların toplandığı ZIP dosyası bu linkte: Zyxel VMG3312 B10B All Firmwares : Free Download, Borrow, and Streaming : Internet Archive

Kaynak archive.org'daki dosyanın açıklamasında yazıyor.

Firmware güncelleme menüsünü aktif etme kodu:
[/URL]

TR069 ve TR064 kapatma kodları:
Kaynak archive.org'a yüklediğim dosyanın açıklamasında belirttiğim site.
TR069: pages/tabFW/tabFW.html?tabJson=../maintenance/tr069Client/tab.json&&tabIndex=0
TR064: pages/tabFW/tabFW.html?tabJson=../maintenance/tr064/tab.json&&tabIndex=0

Yardımcı videolar ve yazılar:
Firmware güncelleme menüsünü aktif etme:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

TR069 ve TR064 kapatma rehberi archive.org'a yüklediğim dosyanın açıklamasında belirttiğim site.

Hocam ben bu modeme bir ara yabancı bir Firmware kurdum düzeltememiştim bir de QoS ayarı falan değiştirdikçe modem sinyali kopuyor Firmware kaynaklı olabilir mi sizin attığınızı yüklemeli miyim?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı