Not: Modeminizde yaşanabilecek sorunlar için sorumluluk kabul etmiyorum.
Not2: Modemin yazılımını yaşadığım sorunlar için düşürürken bu kaynakla karşılaştım, 2D sürümünü yükledim ve işime yaradı. Bu yüzden dosyaları archive.org sitesine yükledim.
Not3: Bu dosyalar ve rehber sadece Zyxel VMG 3312 B10B modeline özeldir, diğer modemlerde denemeyiniz.
ZyXEL VMG3312 B10B 7D, 6D, 5D1 ve 2D sürümlü yazılımların toplandığı ZIP dosyası bu linkte: Zyxel VMG3312 B10B All Firmwares : Free Download, Borrow, and Streaming : Internet Archive
Kaynak archive.org'daki dosyanın açıklamasında yazıyor.
Firmware Güncelleme Menüsünü Aktif Etme Kodu:
www.technopat.net
[/URL]
TR069 ve TR064 kapatma kodları:
Kaynak archive.org'a yüklediğim dosyanın açıklamasında belirttiğim site.
TR069: pages/tabFW/tabFW.html?tabJson=../maintenance/tr069Client/tab.json&&tabIndex=0
TR064: pages/tabFW/tabFW.html?tabJson=../maintenance/tr064/tab.json&&tabIndex=0
Yardımcı videolar ve yazılar:
Firmware güncelleme menüsünü aktif etme:
TR069 ve TR064 kapatma rehberi archive.org'a yüklediğim dosyanın açıklamasında belirttiğim site.
Not2: Modemin yazılımını yaşadığım sorunlar için düşürürken bu kaynakla karşılaştım, 2D sürümünü yükledim ve işime yaradı. Bu yüzden dosyaları archive.org sitesine yükledim.
Not3: Bu dosyalar ve rehber sadece Zyxel VMG 3312 B10B modeline özeldir, diğer modemlerde denemeyiniz.
ZyXEL VMG3312 B10B 7D, 6D, 5D1 ve 2D sürümlü yazılımların toplandığı ZIP dosyası bu linkte: Zyxel VMG3312 B10B All Firmwares : Free Download, Borrow, and Streaming : Internet Archive
Kaynak archive.org'daki dosyanın açıklamasında yazıyor.
Firmware Güncelleme Menüsünü Aktif Etme Kodu:
ZyXEL VMG-3312-B10B arayüzünde Firmware güncelle seçeneği yok
Routersploit yazılımı üzerinden modemimi taradığımda 8 adet olası, 1 tane kesin açık gözüküyordu. Bu açıkların Firmware güncellemeleri ile kapatılabileceğini öğrendim. Devamında Ethernet kablomu bağladım bilgisayarıma, modemin arayüzüne girdim ancak arayüzdeki bakım bölümünde Firmware güncelle...
TR069 ve TR064 kapatma kodları:
Kaynak archive.org'a yüklediğim dosyanın açıklamasında belirttiğim site.
TR069: pages/tabFW/tabFW.html?tabJson=../maintenance/tr069Client/tab.json&&tabIndex=0
TR064: pages/tabFW/tabFW.html?tabJson=../maintenance/tr064/tab.json&&tabIndex=0
Yardımcı videolar ve yazılar:
Firmware güncelleme menüsünü aktif etme:
TR069 ve TR064 kapatma rehberi archive.org'a yüklediğim dosyanın açıklamasında belirttiğim site.
Son düzenleme: