C cumalicbr Hectopat Katılım 27 Eylül 2020 Mesajlar 1.058 Çözümler 1 4 Ekim 2020 #11 Trigonometrikcanavar dedi: Bu kısım mı? Genişletmek için tıkla... Evet bu kısım. Huawei'nin bazı modemlerinde VDSL2 WAN yazan kısımda kurulum yapılıyor.
Trigonometrikcanavar dedi: Bu kısım mı? Genişletmek için tıkla... Evet bu kısım. Huawei'nin bazı modemlerinde VDSL2 WAN yazan kısımda kurulum yapılıyor.
Trigonometrikcanavar Hectopat Katılım 12 Mayıs 2019 Mesajlar 223 Çözümler 1 4 Ekim 2020 #12 cumalicbr dedi: Evet bu kısım. Huawei'nin bazı modemlerinde VDSL2 WAN yazan kısımda kurulum yapılıyor. Genişletmek için tıkla... Dediğinizi yaptım lakin şuanda sanırım arıza kaydı oluşturduğumdan dolayı internet modeme hiç gelmyior bunun için iss ilemi görüşmeliyim
cumalicbr dedi: Evet bu kısım. Huawei'nin bazı modemlerinde VDSL2 WAN yazan kısımda kurulum yapılıyor. Genişletmek için tıkla... Dediğinizi yaptım lakin şuanda sanırım arıza kaydı oluşturduğumdan dolayı internet modeme hiç gelmyior bunun için iss ilemi görüşmeliyim
C cumalicbr Hectopat Katılım 27 Eylül 2020 Mesajlar 1.058 Çözümler 1 4 Ekim 2020 #13 Trigonometrikcanavar dedi: Dediğinizi yaptım lakin şu anda sanırım arıza kaydı oluşturduğumdan dolayı internet modeme hiç gelmyior bunun için ISS ile mi görüşmeliyim. Genişletmek için tıkla... İnterneti yeni bağlattıysanız port bağlantısı yapılmamış olabilir. Müşteri hizmetleriyle görüşüp port bağlantısının durumu hakkında bilgi edinebilirsiniz.
Trigonometrikcanavar dedi: Dediğinizi yaptım lakin şu anda sanırım arıza kaydı oluşturduğumdan dolayı internet modeme hiç gelmyior bunun için ISS ile mi görüşmeliyim. Genişletmek için tıkla... İnterneti yeni bağlattıysanız port bağlantısı yapılmamış olabilir. Müşteri hizmetleriyle görüşüp port bağlantısının durumu hakkında bilgi edinebilirsiniz.