F0YERT0 Centipat Katılım 29 Şubat 2024 Mesajlar 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Nisan 2024 #1 Zyxel VMG1312-T20B VDSL/ADSL 300Mbps Kablosuz 4-Port Modem Fiyatı, Yorumları - Trendyol bunu almayı düşünüyorum. Altyapı yok, sizce alınır mı?
Zyxel VMG1312-T20B VDSL/ADSL 300Mbps Kablosuz 4-Port Modem Fiyatı, Yorumları - Trendyol bunu almayı düşünüyorum. Altyapı yok, sizce alınır mı?
F FelliX Hectopat Katılım 6 Aralık 2021 Mesajlar 1.839 Makaleler 3 Çözümler 19 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Nisan 2024 #2 F0YERT0 dedi: Zyxel VMG1312-T20B VDSL/ADSL 300Mbps Kablosuz 4-Port Modem Fiyatı, Yorumları - Trendyol bunu almayı düşünüyorum. Altyapı yok, sizce alınır mı? Genişletmek için tıkla... Altyapı yoksa internet kullanamazsınız ki? Anca Superbox kullanabilirsiniz.
F0YERT0 dedi: Zyxel VMG1312-T20B VDSL/ADSL 300Mbps Kablosuz 4-Port Modem Fiyatı, Yorumları - Trendyol bunu almayı düşünüyorum. Altyapı yok, sizce alınır mı? Genişletmek için tıkla... Altyapı yoksa internet kullanamazsınız ki? Anca Superbox kullanabilirsiniz.
F0YERT0 Centipat Katılım 29 Şubat 2024 Mesajlar 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Nisan 2024 #3 FelliX dedi: Altyapı yoksa internet kullanamazsınız ki? Anca Superbox kullanabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... var kulanıyorum fakat oyunlarda işimi görmüyor yinede teşekkürler
FelliX dedi: Altyapı yoksa internet kullanamazsınız ki? Anca Superbox kullanabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... var kulanıyorum fakat oyunlarda işimi görmüyor yinede teşekkürler
F FelliX Hectopat Katılım 6 Aralık 2021 Mesajlar 1.839 Makaleler 3 Çözümler 19 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Nisan 2024 #4 F0YERT0 dedi: var kulanıyorum fakat oyunlarda işimi görmüyor yinede teşekkürler Genişletmek için tıkla... Bu modem ile altyapı olmadan bağlanamazsınız hocam. DSL kablo olması lazım bunlar için.
F0YERT0 dedi: var kulanıyorum fakat oyunlarda işimi görmüyor yinede teşekkürler Genişletmek için tıkla... Bu modem ile altyapı olmadan bağlanamazsınız hocam. DSL kablo olması lazım bunlar için.