ZyXEL VMG1312-T20b hız sınırlama

Mehmedovskii

Megapat
Daha fazla  
İyi günler,
VMG1312-T20b modeme sahibim. Komşu ile ortaklaşa kullanıyoruz(modem bende) fakat bazen inanılmaz bir ping sorunu yaşıyorum. Wi-Fi(kablosuz) hızını sabitlemek istiyorum, hızım 35Mbps, Wi-Fi'ya maksimum 25Mbps hız nasıl tanıyabilirim? Ben kablolu olarak bağlanıyorum. Çok noktaya yayın iletme diye bir ayar var ama doğru yer mi bilmiyorum. Yardımcı olabilir misiniz?

---------------------------------------------------------------------------------------------------------
Düzenleme:
Ayarı buldum, tam dediğim kısımdaki "Maksimum Yukarı Akış Bant Genişliği" yazan şey "Upload" hızını ayarlar, Maksimum Aşağı Akış Bant Genişliği ise Download hızını ayarlar. Türkçe çevirisini o kadar kötü yapmışlar ki 2 saattir doğru ayarı bulmaya çalışıyorum.

Son düzenleme:

Sağ olun.

Bende olmuyor ya Wi-Fi hız sınırlaması aynı modem aynı arayüz ayarlıyorum siz ne değerler girdiniz acaba bende onlara gireyim.

bana da yardım eder misin ben ne yapsam olmuyo ya ayarı yaptıktan sonra modemi tekrar mı baslatmam lazım uploadımı 1 e sabitlemek dowlandı 7 ye sabıtlemek ıstıyorum olmuyo pls nasıl yazdıgını soyler mısın yardımcı ol

Az önce yanlış yazdım büyük harflere uymadım pls affedin son anda fark ettim.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…