Sen kafasını karıştırma. DSL bağlantısında zorunlu modem şart değil. Verdikleri modemde bir işe yaramıyor. Güçsüz, yazılımı berbat ve kısıtlı modem veriyorlar. O fiyata da dahi iyi modemlerde bulunmakta.
Sen kafasını karıştırma. DSL bağlantısında zorunlu modem şart değil. Verdikleri modemde bir işe yaramıyor. Güçsüz, yazılımı berbat ve kısıtlı modem veriyorlar. O fiyata da dahi iyi modemlerde bulunmakta.
Konu sahibi fiber internet geldi diyor ve 1000 Mbps için modem arayışına girimiş. Ben diyorum ki ISS fiber pakete geçersen sana yeni modem verecek. Asıl sen kafasını karıştırıyorsun. Ne anlatıyorsun konuda saçma sapan? Bana cevap vereceğine konu sahibine o modemle 1000 Mbps alamayacağını ve fibere geçerse yeni modem vereceklerini söyle. Modem de değil artık ismi router veriyorlar fiberde. Zamanımı boş cevaplarınla harcama. Verdikleri modemin işe yarayıp yaramaması konumuz değil konumuz yeni cihaz verip vermemeleri. O farklı bir konu. Arkadaş da Türk Telekom kullanıyor yani evet her halükarda yenisini verecekler.
Netspeed de geçsen Turknet de geçsen Millenicom da geçsen Telekom da geçsen Fiber pakette evine yeni router VERİYORLAR. Bu kadar basit. Taahhüte cihaz ücreti yazıyorlar falan ayrı konu, veriyorlar mı evet ZORUNLU olarak veriyorlar.