G gIrIffIn Centipat Katılım 28 Aralık 2019 Mesajlar 17 8 Eylül 2020 #1 Evde 5 tane kuzenim var ve oyunlarda 600 pingde aşağı düşmüyor. İnternet hızının %90'ını ethernet(bana) %10'unu onlara verecek şekilde misafir ağ açmak istiyorum yardımcı olur musunuz?
Evde 5 tane kuzenim var ve oyunlarda 600 pingde aşağı düşmüyor. İnternet hızının %90'ını ethernet(bana) %10'unu onlara verecek şekilde misafir ağ açmak istiyorum yardımcı olur musunuz?
TheYOLA Gigapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 22 Ağustos 2015 Mesajlar 1.826 Makaleler 2 Çözümler 13 8 Eylül 2020 #2 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bunu deneyin. Artı 0 Eksi
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bunu deneyin.
KS KS G gIrIffIn Centipat Katılım 28 Aralık 2019 Mesajlar 17 9 Eylül 2020 #3 TheYOLA dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bunu deneyin. Genişletmek için tıkla... Modem modeli farklı kendi modemimden girdiğimde sadece 1 misafir ağı gözüküyo oda benimki değilmi? Artı 0 Eksi
TheYOLA dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bunu deneyin. Genişletmek için tıkla... Modem modeli farklı kendi modemimden girdiğimde sadece 1 misafir ağı gözüküyo oda benimki değilmi?