Zyxel VMG3312-B10B Düşük Hız Sorunu

hsnll

Megapat
Herkese merhabalar arkadaşlar, başlıkta belirttiğim modemimde düşük hız alıyorum.
Şu an kullandığım TürkNet'in 35 Mbps'lik interneti, daha önce TTNET'in 16 Mbps'lik
İnternetini kullanıyordum sorun yoktu, zaten modemi de beraberinde vermişlerdi.
Yazılım güncellemesi yaptım eski ve yeni sürümlerini tek tek denedim, farklı sitelerde
Paylaşılan ayarları denedim yine etkisi olmadı şu an hız 5 Mbps civarında genelde sabit kalıyor.

İşin garip tarafı VDSL kablosunda sorun olmadığını bildiğim halde bazen modeme takılan kısmını, bazen dei dğer görseldeki aparatla prize taktığım kısmını kurcalayınca hız artıyor 30 Mbps'ye kadar çıkıyor ama birkaç gün sonra ya da modemi resetlediğimde hız tekrar görseldeki gibi oluyor. Sizce bu sorunun kaynağı nedir?

Screenshot_1.png

6p2c.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
XDSL istatistiklerini atarmısın?
Öncelikle cevabınız için çok teşekkür ederim.
Buradaki hız sizi yanıltmasın kabloyu takıp çıkarınca arttı ama yine 5 Mbps olucaktır.
Kablo giriş uçlarının tam temas etmemesinden dolayı böyle bir durum yaşanabilirmi ?

Dosya Ekleri

• Screenshot_1rferf.png
    Screenshot_1rferf.png
    14,8 KB · Görüntüleme: 287
Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı
09:05:00