ZyXEL VMG3312-B10B Kablosuz düşük hız sorunu

ilkcankaya

Decapat
Makaleler
1
VMG3312-B10B modelli modem kullanıyorum kablosuz çekim gücü düşük. Ve araştırma yaptığımda arayüzden ayarları kurcalarsam hızımı artırabileceğimi ve sabitleyebileceğimi öğrendim fakat daha net bir bilgiye sahip olmadan denemeye karar veremedim. Yardımcı olabilecek var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
VMG3312-B10B modelli modem kullanıyorum kablosuz çekim gücü düşük. Ve araştırma yaptığımda arayüzden ayarları kurcalarsam hızımı artırabileceğimi ve sabitleyebileceğimi öğrendim fakat daha net bir bilgiye sahip olmadan denemeye karar veremedim. Yardımcı olabilecek var mı?
Biraz hortlattım ama kusura bakmayın. Bende aynı modemi kullanıyorum. Nereden öğrendin bu bilgiyi linkini atarmısın yada nasıl yapıldığını yazarmısın?

Hocam nasıl ve neyi buldun? Benimlede paylaşırmısın bu modemden dolayı acı çekiyorum internette dolaşırken.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı