ZyXEL VMG3312-B10B kısa süreli internet kesintisi

ahmet412

Kilopat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba, gün içinde internetimde kısa süreli (4-5 dakika) kopmalar oluyor. Ama bu kopma kablolu bağlayınca olmuyor. Örneğin benim bilgisayarım kablolu bağlı olduğu için ben interneti kullanıyorken başka odadan Wi-Fi ile bağlananlar modeme bağlanamıyor. Modemdeki internet ışığı da kırmızı olmuyor yeşil yanmaya devam ediyor. Sizce sorun modemden kaynaklı mı? Nasıl çözerim? Modemim: ZyXEL VMG3312-B10B.

Modemdeki internet stabil bir şekil de çalışıyorsa sorun bilgisayarınızın alıcısındadır. Bu sorunu çözmek için;

• Driver güncellemek
  • Windows güncellemek.
  • Bluetooth güncellemek.

Modemdeki internet stabil bir şekil de çalışıyorsa sorun bilgisayarınızın alıcısındadır. Bu sorunu çözmek için;

• Driver güncellemek
  • Windows güncellemek.
  • Bluetooth güncellemek.
Evdeki telefon tablet vb. tüm cihazların bağlantısı kopuyor. Sadece kablo ile bağladığım cihazlar kopmuyor.

Aynı sorunu yaşıyordum aynı modemle eylülde bir firmware güncellemesi gelmiş sanırsam ondan kaynaklı deniyor.Ama benimki son zamanlarda bağlanmama hiç izin vermiyordu yani kimse bağlanamamaya başlamıştı.Defalarca aradım müşteri hizmetlerini modemden kaynaklı dediler zorla modem aldırdılar.Yeni modemde sorun kesilmişti.Tabi araştırmadan etmeden hemen yeni almaya kalkışma.

Sorun Eylül civarı başladı. Ama ben hiç kendim güncelleme yapmadım nasıl kafasına göre yapabilecek ki? Arayüzde de nasıl güncelleneceğini bulamadım güncellemesi varsa yapıp deneyebilirim aslında.

Sorun Eylül civarı başladı. Ama ben hiç kendim güncelleme yapmadım nasıl kafasına göre yapabilecek ki? Arayüzde de nasıl güncelleneceğini bulamadım güncellemesi varsa yapıp deneyebilirim aslında.
Kendi otomatik olarak yapıyor ve son güncellemeden sonra eski sürüme geçmeyi de kaldırdılar.Benim sorunum ilk ping artışı ile başladı ve modem bozulana kadar devam etti.

Sanırım @Dodo1903 'ün dediği gibi geçtiğimiz aylarda yazılım güncellemesi yapılmış modeme. Araştırdığımda pek çok kişinin sorun yaşadığını öğrendim. Bu güncellemeyi geri çekmenin bir yolu yok mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…