O okymert Decapat Katılım 9 Mart 2023 Mesajlar 31 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Mayıs 2023 #1 Bu modemi kullanıyorum. Misafir ağı destekliyor onu biliyorum ama oluşturamadım. Anlayan yardımcı olabilecek birisi var mı?
Bu modemi kullanıyorum. Misafir ağı destekliyor onu biliyorum ama oluşturamadım. Anlayan yardımcı olabilecek birisi var mı?
Emin Dmr Hectopat Katılım 5 Şubat 2023 Mesajlar 1.410 Çözümler 15 2 Haziran 2023 #2 1. Kablosuz seçeneğine gir. 2. Daha fazla AP seçeneğine tıkla. 3. Sağdaki düzenle ikonuna tıkla. 4. Ayarları girip kaydet. Ağın hazır Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Artı 0 Eksi
1. Kablosuz seçeneğine gir. 2. Daha fazla AP seçeneğine tıkla. 3. Sağdaki düzenle ikonuna tıkla. 4. Ayarları girip kaydet. Ağın hazır Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
KS KS O okymert Decapat Katılım 9 Mart 2023 Mesajlar 31 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Haziran 2023 #3 Emin Dmr dedi: 1. Kablosuz seçeneğine gir. 2. Daha fazla AP seçeneğine tıkla. 3. Sağdaki düzenle ikonuna tıkla. 4. Ayarları girip kaydet. Ağın hazır Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Çok teşekkür ederim deneyeceğim umarım olur. Artı 0 Eksi
Emin Dmr dedi: 1. Kablosuz seçeneğine gir. 2. Daha fazla AP seçeneğine tıkla. 3. Sağdaki düzenle ikonuna tıkla. 4. Ayarları girip kaydet. Ağın hazır Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Çok teşekkür ederim deneyeceğim umarım olur.
Emin Dmr Hectopat Katılım 5 Şubat 2023 Mesajlar 1.410 Çözümler 15 15 Haziran 2023 #4 okymert dedi: Çok teşekkür ederim deneyeceğim umarım olur. Genişletmek için tıkla... Eğer bir sıkıntı olursa cevaplarım, iyi günler. Artı 0 Eksi
okymert dedi: Çok teşekkür ederim deneyeceğim umarım olur. Genişletmek için tıkla... Eğer bir sıkıntı olursa cevaplarım, iyi günler.
KS KS O okymert Decapat Katılım 9 Mart 2023 Mesajlar 31 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Temmuz 2023 #5 Hızları ayarlıyorum ama hız sabitlenmiyor neden acaba? okymert dedi: Hızları ayarlıyorum ama hız sabitlenmiyor neden acaba? Genişletmek için tıkla... Discord hesabınız falan varsa müsait olursanız beraber ayarlayalım her şeyi yaptım misafir ağı hızı sabitlenmiyor. Dosya Ekleri 1688927439216.png 310,2 KB · Görüntüleme: 81 Artı 0 Eksi
Hızları ayarlıyorum ama hız sabitlenmiyor neden acaba? okymert dedi: Hızları ayarlıyorum ama hız sabitlenmiyor neden acaba? Genişletmek için tıkla... Discord hesabınız falan varsa müsait olursanız beraber ayarlayalım her şeyi yaptım misafir ağı hızı sabitlenmiyor.
Emin Dmr Hectopat Katılım 5 Şubat 2023 Mesajlar 1.410 Çözümler 15 9 Temmuz 2023 #6 okymert dedi: Hızları ayarlıyorum ama hız sabitlenmiyor neden acaba? Discord hesabınız falan varsa müsait olursanız beraber ayarlayalım her şeyi yaptım misafir ağı hızı sabitlenmiyor. Genişletmek için tıkla... Ne yazık ki telefonum çöp oldu ve bilgisayarım çöktü. Şu anlık Ubuntu kurulu ama mikrofon kullanamıyorum. Eski bir modeminiz var mı hocam? Varsa misafir ağı olarak onu kullanın. Artı 0 Eksi
okymert dedi: Hızları ayarlıyorum ama hız sabitlenmiyor neden acaba? Discord hesabınız falan varsa müsait olursanız beraber ayarlayalım her şeyi yaptım misafir ağı hızı sabitlenmiyor. Genişletmek için tıkla... Ne yazık ki telefonum çöp oldu ve bilgisayarım çöktü. Şu anlık Ubuntu kurulu ama mikrofon kullanamıyorum. Eski bir modeminiz var mı hocam? Varsa misafir ağı olarak onu kullanın.
KS KS O okymert Decapat Katılım 9 Mart 2023 Mesajlar 31 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Temmuz 2023 #7 Emin Dmr dedi: Ne yazık ki telefonum çöp oldu ve bilgisayarım çöktü. Şu anlık Ubuntu kurulu ama mikrofon kullanamıyorum. Eski bir modeminiz var mı hocam? Varsa misafir ağı olarak onu kullanın. Genişletmek için tıkla... Hayır maalesef eski modem yok ben misafir ağı oluşturdum ama hızlarını ayarlayamadım Artı 0 Eksi
Emin Dmr dedi: Ne yazık ki telefonum çöp oldu ve bilgisayarım çöktü. Şu anlık Ubuntu kurulu ama mikrofon kullanamıyorum. Eski bir modeminiz var mı hocam? Varsa misafir ağı olarak onu kullanın. Genişletmek için tıkla... Hayır maalesef eski modem yok ben misafir ağı oluşturdum ama hızlarını ayarlayamadım
Emin Dmr Hectopat Katılım 5 Şubat 2023 Mesajlar 1.410 Çözümler 15 10 Temmuz 2023 #8 Hocam yanlış bilmiyorsam bağlanan kullanıcıların hızını ayarlayabiliyorsunuz sadece. Ama bildiğim kadarıyla. Yani ayarlanıyor olabilir ama ben bilmiyorum. Artı 0 Eksi
Hocam yanlış bilmiyorsam bağlanan kullanıcıların hızını ayarlayabiliyorsunuz sadece. Ama bildiğim kadarıyla. Yani ayarlanıyor olabilir ama ben bilmiyorum.