tekno32 Kilopat Katılım 19 Eylül 2016 Mesajlar 96 7 Şubat 2023 #11 Asrevya dedi: Altyapı olmadan kullanabiliyorum şu an interneti TurkNet alsam yine aynısını yaparlar mı? Şimdiki internet 12Mbps'ye 150 TL istiyorlar TurkNet daha uygun mudur? Genişletmek için tıkla... Bilmiyorum da 12 de seni kurtarma 15 16 Mbit olmalı bence yoksa care yok onu al.
Asrevya dedi: Altyapı olmadan kullanabiliyorum şu an interneti TurkNet alsam yine aynısını yaparlar mı? Şimdiki internet 12Mbps'ye 150 TL istiyorlar TurkNet daha uygun mudur? Genişletmek için tıkla... Bilmiyorum da 12 de seni kurtarma 15 16 Mbit olmalı bence yoksa care yok onu al.
Asrevya Decapat Katılım 27 Aralık 2022 Mesajlar 315 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Şubat 2023 #12 tekno32 dedi: Bilmiyorum da 12 de seni kurtarma 15 16 Mbit olmalı bence yoksa care yok onu al. Genişletmek için tıkla... Taahhütsüz Yalın Adsl Tanışma Paketi – Turkcell Superonline Dijital Web www.turkcellsuperonline-dijitalweb.com Bu linkteki internet iyi midir?
tekno32 dedi: Bilmiyorum da 12 de seni kurtarma 15 16 Mbit olmalı bence yoksa care yok onu al. Genişletmek için tıkla... Taahhütsüz Yalın Adsl Tanışma Paketi – Turkcell Superonline Dijital Web www.turkcellsuperonline-dijitalweb.com Bu linkteki internet iyi midir?