Zyxel VMG3312-B10B modemi TTNet harici Firmware

Gokhankrll

Megapat
Makaleler
1
Daha fazla  
Merhabalar, yakın bir zamanda internet sağlayıcımı değiştirdim ve elimde TTNet kampanyasından aldığım bir modem var. Modemin ayarlarından TTNet harici hiçbir sağlayıcıyı kullanamıyorsunuz. Nette de başka bir firmware yok. Dahası modemin sağlayıcı sitesinde aradığım model yok.

Modem: ZyXel VMG3312-B10B

Frimware içerisini Ultra Edit ile açtım. Düzenlenecek bir alan bulamadım. Herhangi bir yöntem sunacak, yardımcı olabilecek arkadaşlar var ise sevinirim.

2017-08-28 11_44_34-NVIDIA GeForce Overlay.png

سلام،من ایران هستم نمیتونم از مودمم استفاده کنم،چون ادیت نمیده که من بتونم تنظیمات و ادیت کنم،احتمالن لوک شده است درخواست فریمیور جهانی هستم که بتونم تنظیمات و ادیت کنم،ممنون

Google çeviri:

Merhaba, ben İran'dayım, modemimi kullanamıyorum, çünkü ayarları düzenleyebilmek için düzenlemiyor, muhtemelen kilitlenmiş. Ayarları düzenleyebilmem için evrensel bir ürün yazılımı talep ediyorum, teşekkür ederim.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı